"OD SILINE UDARCA ISPAO JE MOTOR IZ AUTOMOBILA, VOZAČU NIJE BILO SPASA": Svi detalji jezive nesreće u Sremskoj Kamenici!
Foto: RINA

UŽAS!

"OD SILINE UDARCA ISPAO JE MOTOR IZ AUTOMOBILA, VOZAČU NIJE BILO SPASA": Svi detalji jezive nesreće u Sremskoj Kamenici!

Crna Hronika -

Muškarac star 44 godine stradao je jutros oko 9 časova u u teškoj saobraćajnoj nesreći u Sremskoj Kamenici na putu prema Iriškom vencu, a kako saznaje Kurir do sudara je došlo kada je atomobil krenuo da u krivini da pretiče kamion sa prikolicom.

- Krenupo je da pretiče, ali je kada su došli do suženja kamion u punoj brzini naleteo na autobil. Od siline udarca aubomobil je naleteo na brdo pored puta tako da je iz vozila ispao i ceo motor - kaže očevidac za Kurir i dodaje:

- Bilo je jasno da, nažalost, nema pomoći muškarcu koga su izvačili iz vozila tako što su sekli automobil. On je stradao na licu mesta, a kamiondžija je lakše povređen.

Saobraćaj je trenutno u prekidu i u toku je uviđaj.

- Nakon obavljenog uviđaja će biti jasno kako je tačno došlo do sudara. Ono što je za sada sigurno je da je klizav drum doprineo gubljenju kontrole nad vozilima u kritičnom trenutku - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja