UHAPŠEN LOPOV IZ ZRENJANINA, KRAO GDE JE STIGAO: Iz knjižare ukrao mobilni, iz prodavnice novčanika! Harao po celom gradu!
Ilustracija/Shutterstock, Foto: Shutterstock

UHAPŠEN LOPOV IZ ZRENJANINA, KRAO GDE JE STIGAO: Iz knjižare ukrao mobilni, iz prodavnice novčanika! Harao po celom gradu!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, intenzivnim radom, rasvetlili su devet krađa, i po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsili E. Z. (25) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Sumnja se da je on juče, iz jedne knjižare u centru Zrenjanina, ukrao mobilni telefon, a iz jedne prodavnice novčanik. Takođe se sumnja da je, tokom decembra prošle godine, iz dečije igraonice, kladionice, frizerskog salona, prodavnice i pekare, kao i od radnika na jednom gradilištu ukrao mobilne telefone, novčanik i novac.

Uprava policije Zrenjanina je saopštila da je pronašla deo ukradenih stvari i vratila ih vlasnicima. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.

Kurir.rs/N.H.

Bonus video:

00:27

Krađa u bloku 37, lopov baca novčanik bez novca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track