OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO NA BADNJE VEČE NA PUTU ŠABAC-VALJEVO Od Zdravka se opraštaju rođaci: "Zauvek ćeš biti moj brat" FOTO
Foto: Društvene Mreže

tuga

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO NA BADNJE VEČE NA PUTU ŠABAC-VALJEVO Od Zdravka se opraštaju rođaci: "Zauvek ćeš biti moj brat" FOTO

Crna Hronika -

Mladić koji je na Badnje veče poginuo na putu Šabac - Valjevo je Zdravko Stefanović (28) iz Matijevca, koji je bio omiljen među meštanima.

Za prerano nastradalim Stefanovićem žale svi oni koji su ga poznavali i svakodnevno se opraštaju od njega potresnim porukama.

Nastradali Zdravko Stefanović
Nastradali Zdravko Stefanovićfoto: Društvene Mreže

- Zauvek ćeš biti moj brat, nek te čuvaju anđeli brateeeee krljooooo. Zašto nas napustiii? ' napisao je Zdravkov rođak na Fejsbuku uz njegovu fotografiju, a ispod ove objave nizali su se izrazi saučešća.

- Zdravko je bio predobar čovek, retko dobar u današnje vreme. Svima je hteo da pomogne, prava ljudina. Svi ga poznajemo kao hrabrog i čestitog momka, nije ovo zaslužio - kaže jedan njegov prijatelj.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila 6. januara uveče kada je Stefanović, koji je bio sam u automobilu, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i udario u drvo. Nastradao je na mestu.

- Poslednji put smo ga videli na Badnji dan, krenuo je bio po badnjak. Bio je raspoložen i veseo. Niko se ovome nije nadao - rekle su njegove komšije i dodale da je Zdravko ima jedan težak životni period, ali da se u poslednje vreme činilo da je prebrodio probleme i da mu je taman krenulo na bolje.

- Eto, nije mu se dalo da malo uživa u životu - kaže skrhani prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track