REPERI PREKE NARAVI! SURIL NIJE JEDINI KOJI JE HAPŠEN: Rasta, Desingerica, Buba Koreli... podugačak spisak problematičnih muziča
Foto: Petar Aleksić, Printscreen

imali posla sa policijom

REPERI PREKE NARAVI! SURIL NIJE JEDINI KOJI JE HAPŠEN: Rasta, Desingerica, Buba Koreli... podugačak spisak problematičnih muziča

Crna Hronika -

Reper Suril, čije je pravo ime Filip Arsenijević (33), koji je 6. januara bio uhapšen na Zlatiboru zbog sumnje da je napao bračni par iz Bačke Palanke, inače goste u apartmanu koji on izdaje, juče je pušten iz pritvora uz krivičnu prijavu i u daljem toku postupka braniće se sa slobode!

Kako Kurir saznaje, Arsenijević je juče saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu.

Reper Suril
Reper Surilfoto: Printscreen/Youtube/ MONDO PORTAL

- Njemu nije određen pritvor jer ranije nije bio osuđivan. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivična dela ugrožavanja sigurnosti i nasilničkog ponašanja - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Hronologija

Incidenti srpskih repera

x 8. septembar 2023 - Reper Dragomir Despić Desingerica priveden je nakon što ga je saobraćajna policija zaustavila zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a u njegovom BMW X6 nađena je i sekira.

Desingerica
Desingericafoto: Printscreen/tiktok/desingerica

x 5. januara 2022 - Reper Uroš Radivojević Numero uhapšen je nakon optužbi da je svoju devojku L. S., s kojom je živeo, maltretirao i zlostavljao.

Numero
Numerofoto: Printscreen/Youtube/MONDO PORTAL

x 15. februar 2021 - Amar Hodžić, zvani Buba Koreli, uhapšen je u svom vozilu nakon pucnjave u kojoj su dve osobe povređene u sarajevskom naselju Stup. Reperu se tada na teret stavljalo izazivanje opšte opasnosti, nošenje oružja i nanošenje teških povreda.

Buba Koreli
Buba Koreli foto: Pritnscreen/Instagram

x 3. oktobar 2020 - Reper Stefan Đukić Rasta uhapšen je nakon što je kod njega u stanu nađeno 600 grama skanka. On je ubrzo s Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sklopio sporazum o priznanju krivice, pa je osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

Rasta
Rastafoto: Kurir televizija

Potvrđeno nam je i da se sve dešavalo na Badnji dan, u popodnevnim satima, i da je Suril, kako se sumnja, nasrnuo na tri osobe i naneo im lake povrede.

- Sve se dogodilo zbog nesporazuma oko izdavanja apartmana na popularnoj planini. Naime, reper i njegova supruga izdali su apartman bračnom paru, a oni su boravili u drugom stanu u istoj zgradi - objašnjava izvor i dodaje da je reper došao na vrata svojih gostiju i napao ih.

Vrata apartaman na Zlatiboru
Vrata apartaman na Zlatiboru foto: Kurir Televizija

- Jednog gosta je ošamario, drugog je ujeo. Intervenisali su policija i Hitna pomoć. Navodno, i on je zadobio nekoliko udaraca tom prilikom - kaže izvor. Prema jednoj verziji, sukob je izbio jer gosti, navodno, nisu ispoštovali dogovor.

- U apartmanu je, prema jednoj verziji, bilo mnogo više ljudi nego što je to bilo ugovoreno. Takođe, gosti su imali i kućne ljubimce, što, takođe, nije bio dogovor. Navodno, i gosti iz drugog apartmana, koji imaju malo dete, žalili su se na buku koju su pravili napadnuti gosti, a navodno su oni reperu i demolirali apartman. Sve to je Surila izbacilo iz takta, pa je zbog toga nasrnuo na ljude - kaže naš izvor.

Međutim, Kuriru se javio i jedan očevidac čitave drame, koji tvrdi da nije bilo baš tako.

- To da gosti nisu ispoštovali dogovor je Surilovo viđenje cele te situacije. On se te večeri prvo posvađao sa svojom ženom u njihovom apartmanu, navodno, zbog nesporazuma oko izdavanja. Onda je došao gostima na vrata, lupao je i vikao. Razvalio je vrata u jednom momentu, u ruci je držao nož od 30 centimetara i ljudima je pretio smrću. Bio je besan i razjaren i delovalo je kao da je došao s namerom da izazove haos - tvrdi očevidac.

On dodaje da su u zgradu na Zlatiboru došle policija i Hitna pomoć.

- Reper je uhapšen s tim nožem u rukama - kaže naš sagovornik.

Zlatibor
Zlatiborfoto: Shutterstock

Kurir je došao u posed fotografije iz zgrade u kojoj se, prema rečima naših izvora, odigrao nemili događaj. Na fotografiji se vide vrata apartmana s manjim oštećenjima i tragovima razvaljivanja.

Inače, reper Filip Arsenijević, poznatiji kao Suril, i ranije je bio akter incidenata, a privođen je i 2020. godine. On je tada na društvenim mrežama objavio da je uhapšen i tvrdio je da mu je policajac pljunuo u usta.

Ko je Suril

Imao ulogu u "Južnom vetru" i pesmu s Karleušom

Filip Arsenijević rođen je 1990. u Beogradu, a otac mu je pisac Vladimir Arsenijević, najmlađi dobitnik Ninove nagrade. Muzikom je počeo da se bavi 2010, kada je počeo da repuje pod imenom Surova Realnost. Potom je otputovao u Ameriku, gde je živeo tri godine, pa je tamo promenio svoje umetničko ime u Suril (Surreal). Svoj prvi mikstejp objavio je nakon povratka u Srbiju, 2013. Mikstejp nosi naziv "Sextape" i na njemu se nalazi osam pesama. Suril je nakon toga izdao još jedan - "Drugs". Širu popularnost stekao je duetom s Foksom "Ja sam u gasu", koji je objavio 2018. Iste godine objavio je i svoj prvi studijski album. Pred sam kraj 2018. objavio je pesmu "Marihuana", koju je producirao Aleksandar Milić Mili, frontmen grupe Miligram, a izvode je Miligram, Suril i Jelena Karleuša. Naredne godine nastupao je na Egzit festivalu, a 2020. imao je epizodnu ulogu u popularnoj seriji "Južni vetar".

Bonus video:

01:41

REPERI THCF OTKRILI KO SU IM SKRIVENE LJUBAVI: Bore i Stefan šokirali odabirom UBIĆE IH ŽENE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track