OVO JE DRAGOMIR KOJI JE UBIJEN OD BATINA U PANČEVU: Mladići prvo sedeli s njim u kafani, pa mu slomili kičmu i lobanju! (FOTO)
Foto: Društvene Mreže

novi detalji

OVO JE DRAGOMIR KOJI JE UBIJEN OD BATINA U PANČEVU: Mladići prvo sedeli s njim u kafani, pa mu slomili kičmu i lobanju! (FOTO)

Crna Hronika -

Dragomir Jevtić (45) iz Starčeva preminuo je u beogradskoj bolnici sedam dana nakon što je dobio batine u Novogodišnjoj noći u jednoj kafani u Pančevu.

Kako smo već pisali, Osnovno javno tužilaštvu u Pančevu, u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo je N.G. (20.) i A. B.(22) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nanošenje teških telesnih povreda, ali će slučaj sada preuyeti Više javno tužilaštvo u tom grau, s obzirom na to da je oštećeni preminuo na Božić.

Ubijeni Dragomir Jevtić
Ubijeni Dragomir Jevtić foto: Društvene Mreže

Sumnja se da su ga mladići krvnički pretukli rukama i nogama, a potom ga bez svesti preneli u pasaž iza zgrade Arhiva Pančevo, kako ga niko ne bi pronašao.

- Dragomir je 31. decembra bio na poslu, a u povratku je odlučio da, navodno, popije nekoliko pića pa je svratio u kafić u kom su bili i mladići. Navodno su sedeli zajedno, iako se ranije nisu poznavali - navodi Kurirov izvor i dodaje:

- Sve je pošlo po zlu, navodno, zbog računa koji je trebalo da se plati, sporna su bila četri vinjaka. Dragomir nije hteo da se svađa sa mladićima, pa je odlučio da ode iz kafane.

Kako nam je dalje objasnio sagovornik ubrzo je došlo do svađe.

- Jevtić je i pre nego što je došao u kafanu odlučio da popije nekoliko pića i da ode kući poslednjim autobusom za Starčevo koji je bio oko 23 sata. Međutim, mladići su milsili da on beži i da ne želi da plati, pa su krenuli za njim i počeli da se svađau u blizini lokala - kaže izvor i dodaje:

- Mladići su nesrećnog čoveka tukli rukama i nogama toliko da su mu slomili kičmu i lobanju. Kada je Dragomir pao na pod, oni su ga i tako bez svesti šutirali. Navodno, ukrali su mu novčanik, ali kada su videli da ipak diše vratili su ga.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nenad Kostić

Sagovornik navodi da su ga tako kravog prebacili u obližnji pasaž.

- Kada su ga brutalno pretukli, da bi zavarali trag, uzeli su ga jedan za ruke, drugi za noge i premestili ga u pasaž gde malo ljudi prolazi u blizini pijace - navodi naš izvor i dodaje da su potom pobegli.

- Nadzorne kamere sa obližbnih objakata snimile su tuču i policija je uzela taj dokazni materijal na kome se vidi jezivo nasilje nad Dragomirom Jevtićem. Mladići su ubrzo uhapšeni - dodaje izvor.

Od zadobijenih povreda nesrećni čovek preminuo je na Božić.

- Porodica i prijatelji su se molili za nesrećnog Dragomira, ali je on nažalost preminuo uprkos svih napora lekara. Svi su tužni i ogorčeni zbog ovoga, jer je u pitanju čovek koji ni mrava ne bi zgazio. Draginira smo svi zvali Gile, bio je vredan, dobar i omiljen u svom komšiluku. Svi su se molili za njega i nadali se da će preživeti, ali povrede su bile jezive - navode prijatelji preminulog.

Bonus video:

02:12

PIJANI MLADIĆI BRUTALNO PRETUKLI TAKSISTU U NOVOM SADU: Jedan me udario flašom punom vinjaka, glava mi je bila sva u krvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track