OTKRIVENI NOVI DETALJI O POGIBIJI MAJKE TROJE DECE: Krenula na posao, kasnila, pa proletela kroz šoferšajbnu! NIJE BILA VEZANA
Foto: Društvene Mreže

celo zmajevo zavijeno u crno

OTKRIVENI NOVI DETALJI O POGIBIJI MAJKE TROJE DECE: Krenula na posao, kasnila, pa proletela kroz šoferšajbnu! NIJE BILA VEZANA

Crna Hronika -

Sanja Pilipović Kresoja (40) iz Zmajeva biće sahranjena danas, a celo mesto je zavijeno u crno zbog njenog preranog odlaska

Sanja Pilipović Kresoja (40) iz Zmajeva, majka troje dece, poginula je u ponedeljak u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Kisač-Stepanovićevo kada je vozeći "zastavu koral in" sletela s puta, a vozilo se potom prevrnulo.

Jeziva nesreća, podsetimo, dogodila se drugog dana Božića, 8. januara, oko osam sati ujutru kada je nesrećna žena krenula na posao u Novi Sad.

Padao sneg

- Sumnja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine i loših vremenskih uslova. Tokom cele noći je padao sneg i kolovoz je i pored čišćenja putara bio klizav i poledio je. Sanja je bila sama u vozilu i uputila se tog jutra na posao - kažu meštani Zmajeva za Kurir i dodaju da im je veoma žao zbog nesreće koja je celo mesto zavila u crno.

sanja pilipović kesoja poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći
sanja pilipović kesoja poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesrećifoto: Printskrin/Facebook

- Priča se da je kasnila na posao i da je zato vozila malo brže, žurila je da stigne što pre. Deonica na kojoj se dogodila saobraćajka je ravna kao pista, i obično svi vozači iz okolnih mesta voze malo brže jer misle da poznaju put - pričaju meštani.

Kako dalje objašnjavaju žitelji Zmajeva, nastradala žena, kako su čuli, u trenutku sletanja s puta nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

- Sanja je u žurbi zaboravila da veže pojas. Kada su joj kola proklizala, pokušala je da uhvati pravac, ali nije uspela i sletela je s puta. Tokom prevrtanja vozila ona je izletetela kroz šoferšajbnu celim telom, tako da je nađena van vozila - navode oni i dodaju:

sanja pilipović kesoja letos objavila sliku kako uživa sa porodicom na moru
sanja pilipović kesoja letos objavila sliku kako uživa sa porodicom na morufoto: Društvene Mreže

- Delovi auta su bili svuda pored puta. Nije imala u šta da se zakuca, ali je sa strane nagib zemlje, pa je verovatno udarila u to i usled udara je izletela.

Nesrećna majka troje dece je na mestu preminula. - Slučajni prolaznicu su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali nažalost lekari su samo mogli da konstatuju smrt mlade žene. Telo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi koje povrede su dovele do smrti - navodi izvor.

Tri smrti u danu

Sanja je tog 8. januara bila treća osoba koja je nastradala u saobraćajnim nesrećama širom Srbije, dok je njih nekoliko povređeno u sedam saobraćajnih nesreća.

sanja pilipović kesoja poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći
sanja pilipović kesoja poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesrećifoto: Društvene Mreže

Podsetimo, jedan muškarac (45) je poginuo u Beogradu kada se zakucao u stub mosta na Novom Beogradu, a drugi mušakarac je nastradao u sudaru tri automobila na putu Zaječar - Negotin. Sahrana poginule Sanje Pilipović Kresoje biće danas na lokalnom groblju.

- Jako smo se potresli zbog ovoga što se dogodilo. Dečica su u trenu ostala bez majke. Niko ovo nije mogao ni da zamisli, zaista nam je svima teško, ali najteže je njenoj porodici. Prerano nas je napustila, zavijeni smo u crno - zaključuju komšije.

Komšije

Proslavila je praznike sa porodicom

Komšije Sanje Pilipović Kresoje kažu za Kurir da su je videli samo dan pre nesreće, i to kako je sa porodicom slavila Božić.

- Ona je bila jedna divna žena, požrtvovana majka i supruga koja je i pored svih porodičnih obaveza radila u Novom Sadu u jednoj firmi. Videli smo je kako na Badnji dan kako uživa sa dečicom napolju, svi su bili veseli, a sada cela porodica ne može da poveruje da je više nema - kažu oni i dodaju:

- Jadan njen muž, ostao je sam sa dečicom... Juče su primali saučešća, a danas je sahranjuju. Mnogo ljudi je bilo da njenom suprugu pruži utehu.

Bonus video:

00:34

Trenutak sudara sa vozom u kojem je poginula žena iz Valjeva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track