POZNANIK DOŠAO U KUĆU DOK JE MALOLETNICA BILA SAMA, USLEDIO UŽAS: Podignuta optužnica za seksulano uznemiravanje u Zemunu
Foto: Shutterstock

Treće osnovno javno tužilastvo

POZNANIK DOŠAO U KUĆU DOK JE MALOLETNICA BILA SAMA, USLEDIO UŽAS: Podignuta optužnica za seksulano uznemiravanje u Zemunu

Crna Hronika -

Dana 10. januara 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv J.S. (61) zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 18. decembra prošle godine u Zemunu izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

- Sumnja se da je pomenuto krivično delo učinio na taj način što je iskoristivši činjenicu da poznaje porodicu oštećene kao i činjenicu da se niko od punoletnih ukućana nije nalazio u kući, polno uznemiravao maloletnu oštećenu neprimereno je dodirujući - navodi se u saopšteno tužilaštva.

hapšenje, lisice
foto: Shutterstock

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da okrivljenom produži pritvor s obzirom da i dalje postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke.

Predlaže se da okrivljenog, nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza, oglasi krivim, te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine kao i da mu izrekne meru Zabrane približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom tako što će okrivljenom biti zabranjen pristup oko mesta stanovanja oštećene na udaljenosti od 100 m te zabraniti mu dalje uznemiravanje oštećene i komunikaciju sa njom u trajanju od tri godine.

Bonus video:

05:15

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track