TRAGEDIJA U SELU KOD NIŠA: Porodica zatekla telo mladića (23) na krevetu
Foto: Zorana Jevtić

TRAGEDIJA U SELU KOD NIŠA: Porodica zatekla telo mladića (23) na krevetu

Crna Hronika -

Telo dvadesettrogodišnjeg mladića pronađeno je danas u porodičnoj kući u selu Skorica kod Ražnja, povrtili su u Policijskoj upravi u Nišu.

"U 13.30 časova nam je prijavljen pronalazak tela mlađeg muškarca. O tome je obavešteno Više javno tužilaštvo", kazali su policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, za sada nema indicija da je smrt mladića nastupila kao posledica krivičnog dela.

Stanovnici Skorice u šoku su nakon što se saznalo za tragediju, nezapamćenu u tom selu. Kako se saznaje od meštana, mladić je noć proveo sa društvom, proslavljajujući pravoslavnu Novu godinu.

Nakon proslave je otišao kući i više ga niko nije video.

Pošto se nije javljao na telefon ni majci, ni najboljem prijatelju, odlučili su da razvale vrata na njegovoj sobi, a na krevetu su zatekli njegovo telo sa prostrelnom ranom na glavi.

Meštani ističu da je mladić bio izuzetno dobar i vredan, bio je zaposlen i imao devojku, pa su se roditelji nadali da bi uskoro mogao da se oženi.

Naložena je obdukcija tela nesrećnog mladića i biće urađena u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Telegraf

Preneo: M. N.

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track