SARA (20) ZADOBILA POVREDE GLAVE, PLUĆA: Poznato stanje devojke povređene u EKSPLOZIJI u kruševačkoj fabrici Trajal!
Foto: Društvene mreže, Youtube Printscreen/RTK Kruševac

prebačena na VMA

SARA (20) ZADOBILA POVREDE GLAVE, PLUĆA: Poznato stanje devojke povređene u EKSPLOZIJI u kruševačkoj fabrici Trajal!

Crna Hronika -

Devojka Sara C. (20), koja je teže povređena u eksploziji u fabrici "Trajal" u Kruševcu nakon čega je transportovana na VMA, nalazi se u svesnom stanju i nije životno ugrožena.

Sara C. je jedna od četvoro povređenih u eksploziji koja se dogodila jutros u fabrici "Trajal" u Kruševcu, u kojoj je nastradao mladić Nikola Rašković (18).

Prošla obuku

Devojka je teško povređena. Zadobila je povrede bubne opne, glave i jednog plućnog krila. U svesnom je stanju i konfuzna. Trenutno nije životno ugrožena, piše Informer

Sara je u fabrici radila oko pet meseci. Kako je rekao njen otac: "Prošla je obuku i sve je urađeno kako treba, ali nesreću nije niko mogao da predvidi"

Ispred kruševačke bolnice bili su i majka i prijatelji ranjene devojke i svi su veoma potreseni situacijom.

Trajal, eksplozija, Kruševac
foto: Youtube Printscreen/RTK Kruševac

Troje muškaraca stabilno

Direktorka kruševačke bolnice dr Vesna Stević Gajić, rekla je da je primljeno je četvoro pacijenata iz fabrike "Trajal", od kojih je jedna osoba je životno ugrožena a tri su trenutno u stabilnom opštem stanju.

Prema poslednjim informacijama tri muškarca su smeštena na Odeljenje hirurgije, a nakon detaljne dijagnostike, kako "Blic" saznaje, teško povređena devojka S. C. transportovana je u Beograd na VMA.

Eksplozija u objektu za proizvodnju gorive trake

Podsetimo, jutros oko 9 časova u dogodila se eksplozija fabrici "Trajal" u Kruševcu. Eksplozija se dogodila u objektu za proizvodnju gorive trake.

Bojan Tomić, Marko Milošević, Dušan Jakovljević, Trajal, fabrika, eksplozija, Kruševac
foto: Društvene mreže, Youtube Printscreen/RTK Kruševac

Jedna osoba je smrtno stradala, a četiri su povređene i one su kolima Hitne pomoći prevezene u Opštu bolnicu u Kruševcu.

Požar koji je izbio usled eksplozije je lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbeđuju lice mesta.

Kurir.rs/Informer/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track