"BATO MOJ... HVALA TI ZA NEZABORAVNO DETINJSTVO" Potresne reči brata Duška koji je poginuo kad je krenuo DA PLIVA ZA ČASNI KRST
Foto: Drustvene Mreže

veliko gradište

"BATO MOJ... HVALA TI ZA NEZABORAVNO DETINJSTVO" Potresne reči brata Duška koji je poginuo kad je krenuo DA PLIVA ZA ČASNI KRST

Crna Hronika -

Nakon što je Duško Đorđević (32) zvani Moša, iz Velikog Gradišta juče nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je automobil u kom je bio suvozač završio u hladnom Dunavu, njegova porodica i prijatelji su neutešni i potresnim porukama se opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Pa da podsetimo, nesreća se dogodila juče ujutru u 8.30 sati u selu Ostrvo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta i to kada je poginuli krenuo da pliva za Časni krst. Sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci.

poginuli duško đorđević iz velikog gradišta
poginuli duško đorđević iz velikog gradištafoto: Društvene mreže

Duškov brat M. S. je objavio potresnu poruku sa njegovom fotografijom i napisao nekoliko tužnih reči.

- Prerano bato moj! Počivaj u miru! Uspomenu na tebe ću zauvek sačuvati u srcu! Hvala na nezaboravnom detinjstvu. J*bem ti sudbinu - napisao je neutešni brat M. S. koji je inače, pre dve godine bio u centru skandala kada je kao profesor u jednoj novosadskoj Osnovnoj školi na svom Instagram profilu objavio svoje učenike koji su podigli tri prsta i napisao "Srpčići moji!"

brat m.s. se oprostio od duška đorđevića
brat m.s. se oprostio od duška đorđevićafoto: Drustvene Mreže

Njegov potez tada je izazavo veliki buru kako kod roditelja, tako i celokupne javnosti. Danima se pisalo o njemu i njegovom potezu, pa je tako direktorka pomenute škole suspendovala nastavnika i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak. Tada se oglašavalo i Ministarstvo prosvete.

Od poginulog Duška oprostili se se mnogi prijatelji, a jedan njegov drug je napisao.

- Hvala ti što sam bio deo tvog života! Nikada te neću zaboraviti i čekaj me da popijemo po jednu kao nekada - napisao je ovaj mladić, dok je jedna devojka napisala:

jezive slike nakon udesa, izvlačili džip iz dunava
jezive slike nakon udesa, izvlačili džip iz dunavafoto: Društvene mreže, Printskrin/Instagram

- Mošu, druže naš... Ne mogu da verujem da te više nema. Počivaj u miru dobri naš Mošo.

Đorđević je, podsetimo, nastradao na licu mesta, a obdukcija koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu utvrdiće da li je umro prilikom nesreće ili se udavio nakon sletanja u Dunav. Njegov prijatelj koji je bio za volanom džipa BMW tom prilikom je povređen i prevezen je u požarevačku bolnicu.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične nesreće.

Bonus video:

03:03

NEIZDRŽLJIVO POTRESNO I EMOTIVNO U EMISIJI RAME UZ RAME SA DRAGANOM! Zadatak koji su dobili igrači, ostavio ih je neutešne! POGLEDAJ I PROBAJ DA NE ZAPLAČEŠ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja