UDARIO PEŠAKE, PA DOBIO BATINE NA NOVOM BEOGRADU: Mladić (23) ga pesnicama tukao po glavi, a onda pobegao OVAKO SE BRANIO
Foto: Kurir/S.U.

UDARIO PEŠAKE, PA DOBIO BATINE NA NOVOM BEOGRADU: Mladić (23) ga pesnicama tukao po glavi, a onda pobegao OVAKO SE BRANIO

Crna Hronika -

U subotu, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PS Novi Beogradu doneli su rešenje o zadržavanju osumnjičenog S.Ć. (rođen 2001. godine) zbog krivičnog dela "teška telesna povreda".

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u petak, na Novom Beogradu, pesnicama nekoliko puta udario muškarca u predelu glave usled čega je on pao na zemlju i zadobio teške telesne povrede u vidu frakture i dislokacije nosa, a osumnjičeni mu je i nakon toga zadao još jedan udarac, nakon čega se udaljio sa lica mesta.

Događaju je prethodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali oštećeni kao vozač i dva pešaka koja su zadobila lake telesne povrede.

Osumnjičeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izjavio da ga je oštećeni pretekao svojim kolima, kao i da ne može da objasni zašto mu je zadao udarce, odnosno da je reagovao ishitreno kada je video da je oštećeni udario pešake, a da je lice mesta napustio jer je bio uplašen.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana.

Bonus video:

01:10

Tempirana bomba! Otac pregazio majku automobilom Potisnula sve traume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track