OVO JE IGOR KOJI JE NASMRT IZBODEN U SMEDEREVU: Bili zajedno na slavi, pa otišli u fast fud da jedu a onda je sve krenulo po zlu
Foto: Printscreen/Facebook

OVO JE IGOR KOJI JE NASMRT IZBODEN U SMEDEREVU: Bili zajedno na slavi, pa otišli u fast fud da jedu a onda je sve krenulo po zlu

Crna Hronika -

Igor I. (37) iz sela kod Smedereva ubijen je juče u ovom gradu, a za njegovo ubistvo sumnjiči se Z. J. (41) koji ga je, kako se sumnja, više puta ubo nožem u stomak.

Kako je saopštio MUP, Z. J. (41) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Igor Jovanović
foto: Printscreen/Facebook

On se sumnjiči da je prekjuče uveče poznaniku, sa kojim je prethodno bio na proslavi slave, a zatim i u jednom ugostiteljskom objektu, u svojoj kući zadao više uboda nožem u predelu stomaka.

- Oni su bili zajedno na slavi, nakon čega su otišli u jedan fast fud da jedu. Ubrzo su otišli u kuću osumnjičenog. Šta se tada desilo još se ne zna. Sumnja se da su pili, nakon čega je Z.J. posegnuo za nožem i svog druga izbo u stomak. Telo muškarca je nađeno u dvorištu rano ujutru - kaže izvor.

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:40

UZNEMIRUJUĆE! Navijač Porta izboden nasmrt, devojka se bori za život!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja