SINE, OD KAD SI OTIŠAO NA VEČNI PUT,MAMA I TATA NE ZNAJU KAKO DA ŽIVE BEZ TEBE! Neutešni nakon gubitka sina koji je sleteo u Dunav
Foto: Drustvene Mreže

veliko gradište

SINE, OD KAD SI OTIŠAO NA VEČNI PUT,MAMA I TATA NE ZNAJU KAKO DA ŽIVE BEZ TEBE! Neutešni nakon gubitka sina koji je sleteo u Dunav

Crna Hronika -

Prošlo je sedam dana od stravične saobraćajne kod Velikog Gradišta u kojoj je poginuo Duško Đorđević (32) zvani Moša, kada je džip BMW u kom je bio suvozač završio u hladnom Dunavu, a njegov je i dalje neutešan pa se potresnom porukom oprostio od njega.

Saobraćajna nesreća, podsetimo dogodila se 19. januara u 8.40 sati u mestu Ostrvo koje je udaljeno nekoliko kilometara od Velikog Gradišta i to kada je poginuli krenuo da pliva za Časni krst. Sumnja se da je do jezive nesreće navodno došlo kada je vozač BMW, inače prijatelj poginulog usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci.

poginuli duško đorđević iz velikog gradišta
poginuli duško đorđević iz velikog gradištafoto: Društvene mreže

Fotografija na kojoj se nastradali Duško Đorđević smeje, sa crnim florom sa desne strane je najtužnija slika koja se može videti na Fejsbuku nesrećnog čoveka koji je iznenada morao da sahrani svoje dete. Uz pomenutu fotografiju esrećni čovek je objavio i potresne reči koje slamaju srce.

- Sine, od kako si otišao na večni put tata i mama ne znaju kako da žive bez tebe. Sine moj, tuga će me ubiti. Zato bi voleo da ovakva sudbina nikog ne zadesi, jer je tata živeo za tebe i tvoju sreću. Moj život je bio vezan za najgoru bolest tako da oprosti za sve. Sada kad znam da te više nema ne znam što više živim i idem na tu prokletu dijalizu. Voleo bi što pre da te vidim, jer meni nema života. Zauvek te voli tvoj tata Moša - napisao je potresno otac Duška Đorđevića na Fejsbuku.

otac duška đorđevića objavio njegovu fotografiju uz potresne reči
otac duška đorđevića objavio njegovu fotografiju uz potresne rečifoto: Printscreen/Facebook

Nakon ove objave samo su se nizali tužni komentari, uz poneku reč utehe.

- Neka počiva među anđelima i u božjem raju, a vama Mošo iskreno saučešće i morate nastaviti dalje. Dragi prijatelju, nema mu je večna slava. Tuga do neba, anđeli neka ga čuvaju - piše između ostalog u nekoliko komentara ispod fotografije.

- Naše saučešće Mošo, tuga i bol su neopisivi. Neka mu je laka crna zemlja, rođače. Posle ovakvog događaja teško je bilo šta reći jer su reči suvišne. Čast mi je što sam te znala i što sam upoznala jednu dobru dušu.

vade bmw iz hladnog dunava nakon nesreće
vade bmw iz hladnog dunava nakon nesrećefoto: Društvene mreže, Printskrin/Instagram

Duškov otac je potom objavio još nekoliko tužnih pesama koje je prokomentarisao sa rečima: "Za mog sina, za moju večnu tugu", i "Za mog sina nikad prežaljenog. Za moju večnu tugu koju nikad neću prežaliti."

Pa da podsetimo, obdukcija je pokazala da je smrt mladića nastupila prilikom utapanja. Kako je utvrđeno Đorđević nije imao nijednu povredu na svom telu. Njegov prijatelj prilikom nesreće nije nije povređen, ali je dobio hipotermiju i bio je smešten u požarevačku bolnicu. Sumnja se da su mladići kobnog dana žurili ka Velikom Gradištu nakon što su odvezli prijatelja u susedno mestu, i to navodno zbog želje Đorđevića da stigne na vreme kako bi plivao za Časni krst.

Bonus video:

00:14

Prijatelji na Mišeluku oprostili su se od Aleksandra koji je poginuo u Petrovaradinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja