PONUDIO MI 30.000 EVRA DA MU UBIJEM ŽENU Stravično svedočenje ubice supruge Pacolijevog savetnika: Rekao mi je da MORA da se obavi
Foto: Printscreen YT

PONUDIO MI 30.000 EVRA DA MU UBIJEM ŽENU Stravično svedočenje ubice supruge Pacolijevog savetnika: Rekao mi je da MORA da se obavi

Crna Hronika -

Granit Plava izjavio je da mu je Naim Murselji platio da ubije njegovu ženu Ljiridonu Ademaj.

Plava je u svedočenju policijskim istražiteljima 1. decembra 2023. naveo da mu je Murselji ponudio 30.000 evra za ubistvo Ljiridone. Razgovor između njih vođen je oko nedelju dana pre nego što je ubistvo počinjeno na pumpi za gorivo u Gremniku u Klini.

Za stolom sa njima bio je i Kuštrim Kokala, drugi osumnjičeni za umešanost u ubistvo.

"Tokom razgovora, Naimi mi je rekao da ćemo dobiti 30.000 evra nakon što ubijemo njegovu ženu. Neposredno pre mog odlaska dao mi je 400 evra, a još jednu sumu dao je Kuštrimu i dogovorili smo se da se ovaj posao uradi”, rekao je Plava.

Naim Murselji, Ljiridona Murselji
foto: Printscreen YT

Plava je svedočio da ga je Murselji pozvao na dan ubistva Ljiridone i zamolio ga da "dovrši ovaj posao".

"Na dan ubistva pozvao me je na 'Whatsapp' i rekao mi da tog dana posao mora da se uradi, kao i da će me izvući ako se nešto nepredviđeno dogodi", naveo je Plava i nastavio:

"Pokupio me je svojim automobilom 'rendž rover' oko 12:00 i otišli smo ​​u šetnju do Radonjićkog jezera. Tu je pukla guma na autu i ​​otišli ​​smo u Gornje Novo Selo kod vulkanizera da nam popravi gumu. Naimi mi je rekao da sam ovo oružje dobio od vulkanizera“, svedoči Plava.

Naim Murselji, Ljiridona Murselji
foto: Printscreen YT

Plava je rekao da je u trenutku ubistva Liridone Ademaj u automobilu bio i Naim Murselji.

Inače, Naim Murselji je bivši savetnik nekadašnjeg predsednika tzv. Kosova Bedžeta Pacolija.

Kurir.rs/Telegraf/Lajmi

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track