PORODICE UBIJENIH IZ RIBNIKARA SA SUZAMA ČEKALI POČETAK SUĐENJA: U Višem sudu počeo proces protiv roditelja dečaka-ubice
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

viši sud u beogradu

PORODICE UBIJENIH IZ RIBNIKARA SA SUZAMA ČEKALI POČETAK SUĐENJA: U Višem sudu počeo proces protiv roditelja dečaka-ubice

Crna Hronika -

U Palatu pravde u Beogradu došli su i roditelji ubijene dece, koji su stajali u hodniku ispred sudnice, a nedaleko od njih sa svojim advokatima stajala je majka dečaka koji im je ubio decu 3. maja 2023. u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Roditelji ubijenih đaka su se međusobno pozdravljali i grlili sa bolnim izrazima lica i suzama u očima.

1 / 4 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

S druge strane, optužena majka mirno je stajala ispred sudnice, sa potpuno normalnim izgledom lica. Rukovala se sa svojim advokatima, Irinom i Borivojem Borovićem, i razmenila par reči. Dok je čekala da uđe u sudnicu, stajala je mirno i gledala u daljinu.

Inače, majka dečaka-ubice došla je sa slobode, dok je njen suprug u pritvoru od 3. maja prošle godine.

- Ocu se na teret stavlja krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti, dok je majka optužena zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja - podseća naš izvor.

Majka dečaka ubice sa advokatima
Majka dečaka ubice sa advokatimafoto: Stefan Stojanović/ Mondo

Osim roditelja dečaka, podsetimo, optužnicom je obuhvaćeno i odgovorno lice Streljačkog kluba "Partizan Practical Shooting", kao i instruktor u tom klubu, u kojem je pomenuto dete učilo da puca iz vazdušnog i vatrenog oružja.

Bonus video:

01:49

BIVŠI UČENIK OŠ VLADISLAV RIBNIKAR: Jako je važno da svi znamo PRAVU ISTINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track