HAPŠENJE ZBOG FILMA O DŽEJU! Ekspresna akcija srpske policije: Ovo je RAZLOG zbog kog su Paraćincu (32) stavljene lisice (VIDEO)
Foto: MUP, Nemanja Kadić

pretresom stana nađeni dokazi

HAPŠENJE ZBOG FILMA O DŽEJU! Ekspresna akcija srpske policije: Ovo je RAZLOG zbog kog su Paraćincu (32) stavljene lisice (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, Posebnim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, uhapsili su Lj.M. (32) iz Paraćina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela ili predmeta srodnog prava.

00:15

Hapšenje zbog filma Nedelja

Osumnjičeni je na svom Facebook profilu i Youtube nalogu objavio autorsko delo film "Nedelja" i na taj način omogućio preuzimanje velikom broju korisnika navedenih internet platformi.

Nedelja
foto: MUP Srbije

Pretresom stana koji osumnjičeni koristi, policijski službenici su pronašli predmete krivičnog dela koji se osumnjičenom stavljaju na teret.

Lj.M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom javnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja