MISTERIOZAN PAD SRPKINJE SA 30 METARA: Žena kritično posle nesreće u Švajcarskoj, evo šta je ostalo od BMW! FOTO
Foto: Rojters

MISTERIOZAN PAD SRPKINJE SA 30 METARA: Žena kritično posle nesreće u Švajcarskoj, evo šta je ostalo od BMW! FOTO

Crna Hronika -

U četvrtak rano ujutru, malo posle tri sata, plavi BMW u kojem su bili Srpkinja i dvojica Makedonaca, udario je u zaštitnu ogradu na mostu, iz, za sada, nepoznatih razloga, u Švajcarskoj. Međutim, ono što je još zbunjujuće, jeste da je Srpkinja nakon udesa pala sa visine od 30 metara i preživela.

Prema pisanju švajcarskih medija, ona je prevezena u bolnicu i njeno stanje je kritično. Do incidenta je došlo na mostu Lutcelmurg u Matcingenu u kantonu Turguau.

Kako je saopštila policija, vozilo je udarilo u zaštitnu ogradu na mostu, a zatim se prevrnulo preko obe trake, sudarilo se sa desnim zidom mosta i zaustavilo se na tvrdom ramenu.

Na fotografijama sa lica mesta vidi se da je prednji deo vozila u potpunosti uništen. Međutim, ono što je još zbunjujuće, jeste činjenica da je mlada Srpkinja (24) nakon sudara pala sa visine od 30 metara.

Doživela je ozbiljne povrede i prevezena je u bolnicu. Nalazi se u specijalnoj klinici.

"Ne može se isključiti zločin. Istraga je u punom jeku", rekao je Matijas Graf, portparol kantonalne policije Turguau.

U plavom BMW-u su bili Srpkinja i dvojica muškaraca iz Severne Makedonije, a prema rečima Grafa, veza između njih troje se ispituje. Policija je u petak uhapsila dvojicu Makedonaca (38 i 41), koji žive u Švajcarskoj.

Nadležni su u međuvremenu pozvali svedoke nesreće ili pada sa mosta da im se jave i ispričaju šta su videli. Dodaje se da je automobil BMW M5 plave boje.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:23

PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTORSKU PRIKOLICU, POGINUO SUVOZAČ (22): Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track