AUTOMOBILOM "PRECVIKAO" BANDERU, PA ZAVRŠIO U SALONU TEPIHA: Bizarna nesreća u Novom Pazaru, prolaznici u cik zore VAN SEBE (FOTO)
Foto: Sandžak Danas

AUTOMOBILOM "PRECVIKAO" BANDERU, PA ZAVRŠIO U SALONU TEPIHA: Bizarna nesreća u Novom Pazaru, prolaznici u cik zore VAN SEBE (FOTO)

Crna Hronika -

Novi Pazar – U kasnim noćnim satima, tačnije jedan sat posle ponoći, dogodila se saobraćajna nezgoda na magistralnom putu pre puta kompleksa zgrada Kvele u Novom Pazaru. U incidentu je učestvovalo putničko motorno vozilo, sivi Golf četiri, sa novopazarskim registracijama.

Prema prvim informacijama, vozač je pretrpeo lakše telesne povrede, dok je na vozilu nastala velika materijalna šteta. Izgleda da je do nezgode došlo zbog neprilagođene brzine, što je rezultiralo gubitkom kontrole nad vozilom, nakon čega je vozilo udarilo u betonsku banderu javne rasvete, znatno je oštetivši. Silina udarca je bila tolika da se vozilo zaustavilo u obližnjem salonu tepiha, što potvrđuju fotografije sa lica mesta.

1 / 3 Foto: Sandžak Danas

Automobil je, nakon udesa, bio prekriven ceradom, što je dodatno privuklo pažnju prolaznika i stvorilo zastoj u ranojutarnjem saobraćaju.

Policija je na mestu nezgode obavila uviđaj, a detaljnija istraga će utvrditi sve okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila. Apeluje se na vozače da prilagode brzinu uslovima na putu kako bi se izbegle ovakve i slične nezgode.

Kurir.rs/Sandžak Danas

Preneo: M. N.

Bonus video:

00:08

Novi Beograd saobraćajka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja