ISPLIVAO JOŠ JEDAN SNIMAK NAPADA NA NEMANJU BJELICU: Fudbaler vitla makazama u igraonici i preti košarkašu! (VIDEO)
Petković i Bjelica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages, screenshot

dečja igraonica

ISPLIVAO JOŠ JEDAN SNIMAK NAPADA NA NEMANJU BJELICU: Fudbaler vitla makazama u igraonici i preti košarkašu! (VIDEO)

Crna Hronika -

Kamere u dečijoj igraonici u Tržnom centru Galerija snimile su indicent koji je, kako se sumnja, izazavao bivši fudbaler Nikola Petković koji je 3. februara pretio košarkašu Nemanji Bjelici.

Na jednom snimku vidi se kako nekadašnji košarkaš Crvene Zvezde i NBA lige sedi za stolom u igraonici, kada mu prilazi Petković, i preti mu i vređa ga.

Petković i Bjelica
Petković i Bjelicafoto: ATA images, screenshot

- Međutim, snimak iz drugog uga, pored šanka je još jeziviji jer se na njemu vidi kako Petković u ruci drži makaze, ponovo se unosi Bjelici u lice a potom ih, tek kada im prilazi dete, ostavlja ponovo na šank - opisuje sagovornik Kurira.

00:48

Novi snimak napada na Nemanju Bjelicu

Prema nezvaničnim informacijama, bivši fudbaler pretio je košarkašu ali i njegovoj porodici.

- Između ostalog mu je rekao "Iseliću te u Prigrevicu". Košarkaš je ostao mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici "da će da ga izbode" - kaže izvor Kurira.

Napad na košarkaša, prijavljen je policiji koja je privela Petkovića.

- Po nalogu tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati, i on je priveden u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje. Posle saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti da mu bude određen pritvor - dodaje naš sagovornik.

01:30

Napadnut Nemanja Bjelica

Kako je saopšteno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Petković je izneo svoju odbranu u prisustvu advokata i negirao je izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret. On se, inače, sumnjiči za ugrožavanje sigurnosti a tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da mu odredi pritvor do 30 dana.

- Čeka se odluka sudije koja će biti doneta u toku dana - objašnjava naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track