KOMŠIJE IZ ČENEJA PROGOVORILE O UBISTVU: Uhapšeni je takav, traži pare da popije, grub je! Ubio je Dušimira zbog 2.000 dinara?
Denis M., Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS!

KOMŠIJE IZ ČENEJA PROGOVORILE O UBISTVU: Uhapšeni je takav, traži pare da popije, grub je! Ubio je Dušimira zbog 2.000 dinara?

Crna Hronika -

Denis M. (29) uhapšen je pre tri dana zbog sumnje da je ubio komšiju Dušimira P. (72) tako što ga je više puta ubo nožem u predelu vrata, a kako saznajemo od komšija iz ulice u Čeneju u kojoj je živeo ubijeni Dušimir, Denis je u ovom periodu godine uvek bez posla i traži novac od svih koje poznaje.

- Nisu to velike sume, on traži da ima da popije i ide redom. Preko leta radi u luna-parku na ringišpilima i ostalim zanimacijama i tada ima platu, a ovako zimi ne zarađuje ništa - kaže nam komšija i dodaje:

- Od porodice ima samo strica koji ne zna kako da izađe sa njim na kraj, oduvek je bio problematičan, ali ni u najluđim snovima nismo mislili da do ovoga može da dođe.

Denis M.
Denis M.foto: Printscreen/Facebook

Kako saznajemo, u pitanju je ubistvo iz koristoljublja,a Denis je u policiji sve priznao. Dušimirove stvari nađene su kod Denisa, a navodno mu je uzeo 2.000 dinara.

Dušimirov sin I. P., da podsetimo, prijavio je da je u svojoj kući pronašao oca u lokvi krvi.

- Ulica je bila puna policije, nismo znali šta nas je snašlo. Kad sam čula da je Dušimir plakala sam kao kiša. Divan čovek, vodio je računa o sinu, sami su bili njih dvojica. Nema šta nije hteo da pomogne i uradi, sve koliko je mogao - kaže nam jedna komšinica.

Denis M.
Denis M.foto: Printscreen/Facebook

Prema njenim rečima, niko ne može da zna šta se tačno desilo.

- Denis je sve priznao, mi znamo svi da on ima dosta problema. Kad nije tu dobro je, kad je tu stalno je negde, pije, grub je prema svima... Znali smo da sa njim ne može normalno ni da se razgovara, ali da ubije takvog čoveka, e to niko nije mogao da pretpostavi - kaže naša sagovornica.

Dušimirov sin je, navodno, policiji izjavio da je oko 22 časa kobne večeri otišao na sprat da spava kada je došao kući, a tada je i poslednji put video oca.

- Kada je oko 4 sata ujutru sišao sa sprata zatekao je jeziv prizor, a prvo je pomislio da je otac pao i udario glavom o pod, što je i rekao policiji u pozivu. Tek kasnije, kada je došla policija, utvrđeno je da na telu postoje ubodne rane - podseća izvor Kurira.

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track