GLAMUR I LUKSUZ! Ovako žive uhapšeni biznismen i poznata influenserka iz Sarajeva "NEMA NI 8 RAZREDA ŠKOLE I SVE MU JE LAŽNO"
Foto: Printscreen/Instagram

GLAMUR I LUKSUZ! Ovako žive uhapšeni biznismen i poznata influenserka iz Sarajeva "NEMA NI 8 RAZREDA ŠKOLE I SVE MU JE LAŽNO"

Crna Hronika -

Kontroverzni biznismen Alem Hodović, rodom iz Priboja i suprug poznate influenserke Lejle Hodović iz Sarajeva uhapšen je u velikoj akciji "Consigliere" zbog sumnje da je prao novac.

Ako se zaviri na njen Instagram profil može se videti da je preplavljen fotografijama i snimcima sa brojnih luksuznih putovanja na kojima se može videti da vreme provodi sa porodicom.

lejla i njen suprug alem hodović
lejla i njen suprug alem hodovićfoto: Printscreen/Instagram

Alem Hodović, kako smo već pisali, uhapšen je u sredu u Sarajevu u velikoj policijskoj akciji zajedno sa Dženisom Kadrićem, bivšim radnikom Federalne uprave policije i telohranitelja Edina Gačanina, misterioznog Tita narko-bosa. Gačanin je, da podsetimo, sklopio sporazum sa holandskim tužilaštvom i priznao krivicu za šverc kokaina i dobio kaznu od sedam godina i novčanu kaznu od milion evra.

Sumnja se da je su Hodović i Kadrić prali novac za Gačanina tako što su pare dobijene od kriminalnih radnji stavljali u legalne tokove, otvarajući nove fantomske firme gde bi prali prljave pare.

uhapšeni kadrić i hodović. edin gačanin prošle godine sklopio sporazum sa holandskim tužialštvom
uhapšeni kadrić i hodović. edin gačanin prošle godine sklopio sporazum sa holandskim tužialštvomfoto: Printscreen/Instagram, Printscreen

Na društvenim mrežama poznatu Alemovu suprugu Lejlu Hodović prati više od 60 hiljada pratilaca gde ih ona svakodnevno obaveštava o svojim aktivnostima. Lejla je i ambasador pojednih srpskih brendova i sa svojom sestrom ima modnu liniju. Neretko se može videti kako objavljuje fotografije svoje porodice, a Alemove fotografije su takođe dominantne na njenom profilu. Naime, lepa plavuša objavljuje snimke i slike sa luksuznih destinacija, pa tako možemo videti kako se provode u Dubaiju, na Maldivima, kao i u Evropi i primorju,a posebno na hrvatskoj obali.

Pratioce često počaste fotografijama sa putovanja

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Uvek doterani i obučeni po poslednjoj modi bračni par Hodović se često hvali i posetama u luksuznim restoranima. Nekoliko sati pre hapšenja Hodovića, njegova supruga influenserka je na Instagram objavljivala videe i slike sa jedne rođendanske proslave. Lepa Lejla se oglasila i nakon što je odjeknula vest da joj je muž priveden i tada objavila nekoliko fotografija i snimaka iz porodičnog doma, bez bilo kakvog znaka da je njena jača polovina lišen slobode.

Podsetimo, kako smo već preneli pisanja bosanskih medija, Alemu Hodoviću ovo nije prvo hapšenje s obzirom na to da je u žižu javnosti došao 2015. i to zbog istog krivičnog dela - pranja novca. Tada je navodno, otkriveno da je Hodović imao fantomsku firmu preko koje je prao novac, istragom je utvrđeno da je bio povezan sa Mirzom Gačaninom, bratom narko-bosa Edin Gačanina.

Lejla i njen uhapšeni suprug na luksuznim putovanjima

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

- Amir nema firmu, ni sedište. On nema osam razreda osnovne škole i sve što ima vezano za njega i neku njegovu firmu je fiktivno - kazala je tada službenicima UIO, osoba koja se javila na broj telefona koji je u službenim dokumentima naveden kao broj vlasika Regusa - Amira P. koji je navodno bio u vlasništu Hodovića - preneli su tada bosanski mediji.

Osumnjičeni Kadrić i Hodović biće saslušani u nadležnom tužilaštvu, a onda će predložiti sudu predlog o njihovom pritvoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track