KURIR SAZNAJE! NALOŽENA HITNA ISTRAGA: Policija utvrđuje ko je objavio sliku sada pokojnog mladića i NAPISAO DA JE MANIJAK
Foto: RINA

ojt kraljevo

KURIR SAZNAJE! NALOŽENA HITNA ISTRAGA: Policija utvrđuje ko je objavio sliku sada pokojnog mladića i NAPISAO DA JE MANIJAK

Crna Hronika -

Nakon što je mladić L. V. (21) nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreću u naselju Jarčujak u Kraljevu, kada se juče rano ujtru automobilom zakucao u napušteni objekat pored puta, za Kurir su iz Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu naveli da je u toku istraga smrti mladića.

Podsetimo, prijatelji i porodica L. V. tvrde da je on na ovaj način izvršio samoubistvo, jer su ga prethodnog dana na društvenim mrežama lažno proglasili manijakom, tako što su okačili njegovu fotografiju i napisali da je on polno uznemiravao žene i devojčice u Kraljevu.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva navode za Kurir da su naložili policiji da utvrde sve činjenice i okolnosti o ovom slučaju.

- Po nalogu ovog tužilaštva, Policijska uprava u Kraljevu, Odeljenje kriminalističke policije, preduzima mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa objavljivanjem slika sada pok. L. V. na društvenim mrežama, kao i u vezi sa događajima u kojima je NN lice polno uznemiravalo osobe ženskog pola na teritoriji Grada Kraljeva - navodi se u saopštenju nadležnog tužilaštva.

l.v. se kolima zakucao u zid
l.v. se kolima zakucao u zidfoto: RINA

Podsetimo, u javnosti je isplivao i snimak nesreće, a na njemu se vidi da vozač automobila, u punoj brzini bez kočenja, udara u zid objekta kraj puta. Udarac je bio toliko snažan da se čitav zid srušio, a mladić je nastradao na mestu.

Ubrzo posle nesreće, Kraljevčani su počeli da na društvenim mrežama objavljuju pozadinu ove nesreće, navodeći "da mladić nije izdržao pritisak i linčovanje na društvenim mrežama".

Bonus video:

00:08

Manijak udara žene usred Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track