DVOJICA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA U POKUŠAJU U NIŠU: Posle svađe izboli sugrađanina ispred kafane
Foto: RINA

DVOJICA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA U POKUŠAJU U NIŠU: Posle svađe izboli sugrađanina ispred kafane

Crna Hronika -

Policija iz Niša je uhapsila I. R. (46) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Uhapšen je i M. P. (44) iz Niša jer je pomagao u izvršenju ovog krivičnog dela. U tom incidentu nožem je uboden A.D. (44).

- I. R. se sumnjiči da je sinoć, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nišu, nakon tuče, ubo nožem u grudi četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca, dok mu je M. P, kako se sumnja, pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela. Povređeni muškarac zbrinut je u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu, saopštila je policija.

Kako nezvanično saznajemo tuča i ubod nožem su se dogodili sinoć nešto posle pola deset u Ulici Milojka Lešjanina odnosno kod raskrsnice sa Ulicom Milorada Veljkovića Špaje u centru Niša.

- A.D. (44) primljen u UC UKC Niš sinoć, nešto posle 22 sata, sa ubodnom ranom u predelu desne strane grudnog koša. Na prijemu je bio svestan i komunikativan i odmah je urađena kompletna dijagnostika, nakon koje je utvrđena povreda plućne maramice, sa razvojem pneumotoraksa. Pacijent odmah zbrinut, povrede sanirane i nakon stabilizacije, hospitalizovan na Klinici za grudnu hirurgiju UKC Niš.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Bonus video:

00:32

Pokušaj ubistva u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track