MUŽ I ŽENA PREBILI NJENOG LJUBAVNIKA, PA GA ZAPALILI U ŠIBLJU: Sjenicu pre 5 godina potresao isti horor kao sa ubijenim Nusretom!
Foto: Facebook, Drustvene Mreže

UŽAS!

MUŽ I ŽENA PREBILI NJENOG LJUBAVNIKA, PA GA ZAPALILI U ŠIBLJU: Sjenicu pre 5 godina potresao isti horor kao sa ubijenim Nusretom!

Crna Hronika -

U okolini Sjenice je juče u bunaru pronađeno telo Nusreta Destanovića. Veruje se da je bio u pitanju zločin iz strasti i glavni osumnjičeni su Nusretova navodna ljubavnica R.H. i njen bivši suprug S.Z., a jezivi detalj je što je ovo drugi ovakakv slučaj u pet godina u Sandžaku!

Naime, izveštaji ukazuju na to da je Destanović bio u povremenom kontaktu s R.H, što je navodno izazvalo ljubomoru kod S.Z.

Nusret Destanović
Nusret Destanovićfoto: Drustvene Mreže

Sumnja se da je tragični niz događaja započeo je kada je Nusret navodno primio poruku s telefona žene s kojom je bio u kontaktu. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je želela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zaseda!

Na dogovorenom mestu, umesto žene, sačekao ga je veći broj muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

Slična crna sudbina sačekala je i Anela Papića iz sela Ponorac kod Sjenice kojeg su ubili muž i žena Senad i Mubera Muhović koja je sa papićem imala ljubavnu aferu.

- Oni su osuđeni na 40 godina zatvora jer su 23. juna 2017, Anela, Muberinog ljubavnika, namamili u atar sela Ponorac, a potom ga napali i ubili, zadavši mu 27 udaraca tupim predmetom po glavi i telu. Sumnja se da su, dok je verovatno još uvek bio živ, Anela odvukli do obližnjeg šipražja i pokušali da ga spale - podseća izvor Kurira.

Mubera i Senad Muhović
Mubera i Senad Muhovićfoto: Privatna Arhiva

Njegovo telo pronađeno je dan kasnije, a Senad i Mubera su u međuvremenu već pobegli u Nemačku.

Iz te države su preko rođaka i putem medija poručivali da nisu ubili Papića, najavljujući da će se vratiti u Srbiju i dokazati svoju nevinost. Uhapšeni su desetak dana kasnije, prilikom ulaska u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track