SPLETKE, PRETNJE I UBISTVO: Ove su JEZIVE poruke koje su izazvale tragediju na Pešteru! Saučesnici u zločinu VEČERALI PRED MASAKR!
Foto: Facebook, Drustvene Mreže

MONSTRUOZNO

SPLETKE, PRETNJE I UBISTVO: Ove su JEZIVE poruke koje su izazvale tragediju na Pešteru! Saučesnici u zločinu VEČERALI PRED MASAKR!

Crna Hronika -

Poruke koje je S. Z. slao bivšoj ženi R H. naslućivale su da se sprema zlo, ali nažalost ona nije smatrala da je situacija toliko opasna i nije prijavila pretnje-

Na Pešteru se, podsetimo, dogodila tragedija kada je Nusret Destanović, pronađen je mrtav u bunaru, a naknadna istraga otkrila je mračnu priču.

Prema policijskom izveštaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je S. Z., bivši suprug R. H., s kojom je žrtva, kako se navodi, bila u emotivnoj vezi.

Portal Sanžak danas je objavio jezive prepiske u kojoj ubica preti ženi R. H. Poruke su, kako navodi portal, nastale znatno ranije, kada je R. H. bila u svađi sa S.Z.

Takođe, Sandžak danas navodi da poseduje dokaze da su u noći ubistva R. H. i S. Z. bili zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru.

Ovo je sadržina jezivih poruka

ubistvo, poruke, Nusret Destanović
foto: Privatna arhiva/Sandžak danas

‘Jedno od vas će otići pod crnu zemlju’,” napisao je S.Z. “Ali zadnji se najslađe smije. Vjeruj mi. Vidjet ćeš šta ću uraditi,” nastavio je, na šta mu je R. H. odgovorila: “Marš bre.”

“Je** mi Nusret Aminu. Jedno od vas dvoje će otići pod crnu zemlju,” insistirao je S.Z., a R. H. je uzvratila: “Neka ti je** Mujesiru. Bićeš svedok kad te pozovem na kameru. Neka je** slobodno,” napisao je S.Z.

Ubistvo, Nusret Destanović, Poruke
foto: Privatna arhiva/Sandžak danas

Istraga sugeriše da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslanom s njenog telefona, koju, sumnja se, nije ona poslala. Imao je 22 uboda nožem. Na kraju je zaklan i bačen u bunar.

Nusret, verujući da ide na sastanak s njom, zapravo je upao u zamku. Na dogovorenom mestu, umesto nje, dočekala ga je grupa muškaraca. Prema izjavama svjedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen prije nego što je njegovo tijelo bačeno u bunar.

Kurir.rs / Sandžak danas

Bonus video:

00:32

Hapšenje teško ubistvo u pokušaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track