Najnovije vesti

NA PODRUČJU ZRENJANINA TOKOM VIKENDA KAŽNJENA 163 VOZAČA: Biciklista sa 4 promila, vozač "opela" sa 2,06, a vozac „bmv“-a DROGIRAN
Foto: Kurir/S.U.

NA PODRUČJU ZRENJANINA TOKOM VIKENDA KAŽNJENA 163 VOZAČA: Biciklista sa 4 promila, vozač "opela" sa 2,06, a vozac „bmv“-a DROGIRAN

Crna Hronika -

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu, tokom proteklog vikenda, evidentirane su tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Pripadnici saobraćajne policije su, u ovom periodu, otkrili i sanksionisali ukupno 163 prekršaja. Iz saobraćaja je isključeno osam vozača, koji su vozili pod dejstvom alkohola i jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna patrola je na području Novog Bečeja zaustavila četrdesetogodišnjeg vozača bicikla koji je vozio sa 4 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetpetogodišnjeg vozača automobila „bmv“ pod dejstvom kanabisa.

Takođe, na području Zrenjanina iz saobraćaja je isključen pedesettrogodišnji vozač „opela“ sa 2,06 promila alkohola u organizmu.

Zrenjaninska Uprava policije je saopštila i da je ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Kurir.rs/N.H.

Preneo: M. N.

Bonus video:

07:10

ALKOHOL MOŽE DA DOVEDE DO ATRIJALNE FIBRILACIJE? Dr Ristić: Ako se ne izleči na vreme, POSTOJI OPASNOST OD IZNENADNE SMRTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track