Savo Milošević mercedesom udario taksistu

Poznati fudbaler izazvao manji sudar u Beogradu

Savo Milošević mercedesom udario taksistu

Crna Hronika -
Bivši golgeter Partizana i reprezentativac Srbije nije držao propisno odstojanje, pa se zakucao u „mercedes“ Milanka Palića, koji je prethodno naglo zakočio

BEOGRAD - Sudar!Savo Milošević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije i naš proslavljeni reprezentativac, juče je doživeo saobraćajnu nezgodu u u Ulici Tadeuša Košćuška kod broja 60 u centru Beograda. Nije držao propisno odstojanje, pa je svojim automobilom „mercedes“, španskih registracija, udario u taksi vozilo ispred sebe, koje je naglo zaustavio Milanko Palić. Na sreću, ni fudbaler ni taksista nisu povređeni.- U ulici se formirala manja kolona automobila. Sporo su išli, a onda se iznenada začulo škripanje kočnica i jak udarac. Prišao sam da vidim šta se dešava. Tada je iz „mercedesa“ izašla naša fudbalska legenda Savo Milošević. Razgovarao je s taksistom, ali kako nisu uspeli da se dogovore, pozvali su policiju - ispričao je jedan od očevidaca sudara.Prema rečima našeg izvora iz istrage, do udesa ne bi došlo da je Milošević pažljivo vozio.- Savo važi za izuzetno pažljivog i opreznog vozača. Iako je uvek vozio dobre automobile, nikada nije divljao niti bahato vozio. Ovakve nezgode svakodnevno se dešavaju. Najvažnije je da su svi dobro - kaže naš sagovornik iz policije.Savo Milošević juče se nije javljao na naše telefonske pozive.

Savo Milošević se nije javljao na telefon
Savo Milošević se nije javljao na telefon

Taksista: On me je udarioMilan Palić, vozač taksija, u policiji je ispričao kako je došlo do sudara.- Vozio sam polako ulicom. Bila je gužva. Prikočio sam da bih primio mušteriju koja mi je mahala. Tada sam začuo udarac otpozadi. Savo nije držao propisno odstojanje, zato me je i udario - ispričao je Palić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track