SASLUŠAN MANIJAK IZ LIFTA U NIŠU: Uhapšen zbog silovanja, a pred tužiocem se ovako branio
Foto: Privatna arhiva

Više javno tužilaštvo

SASLUŠAN MANIJAK IZ LIFTA U NIŠU: Uhapšen zbog silovanja, a pred tužiocem se ovako branio

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu saslušan je osumnjičeni S. J. (32) iz Aleksinca, kome se naredbom o sprovođenju istrage stavlja na teret izvršenje krivičnog dela silovanje.

Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

- Nakon saslušanja javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Nišu podneo predlog za određivanje pritvora kako osumnjičeni ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, da u kratkom vremenskom periodu ne bi ponovio krivično delo i jer se osumnjičenom na teret stavlja izvršenje krivičnog dela za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka – saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:15

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track