MONSTRUM IZ ALEKSINCA BIO "TEMPIRANA BOMBA": Prvo pekarki pokazivao polni organ pa silovao devojku u liftu u Nišu
Foto: Privatna arhiva

MONSTRUM IZ ALEKSINCA BIO "TEMPIRANA BOMBA": Prvo pekarki pokazivao polni organ pa silovao devojku u liftu u Nišu

Crna Hronika -

Protiv osumnjičenog S.J. (32) za silovanje dvadesetčetvorogodišnje devojke vodiće se po svemu sudeći, dva odvojena procesa za dva krivična dela sličnog karaktera, jedno u Aleksincu, drugo u Nišu.

Kuriru je jutros potvrđeno iz Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu da je on prošle nedelje polno uznemiravao žensku osobu u jednoj pekari u prigradskom naselju pored Aleksinca.

- Povodom navedenog događaja obavešten je dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu koji je naložio da se protiv S.J. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje - odgovoreno nam je u Osnovnom javno tužilaštvu u Aleksincu.

Kako smo juče pisali, on je navodno sredinom prošle nedelje izvadio polni organ u ovoj pekari i približavao se jednoj radnici, želeći oralni seks. Ona je vrisnula te je izašla druga radnica iz druge prostorije i zajedno su ga izbacile iz pekare.

Prema ovim navodima, S.J. je bio prava "tempirana bomba" za izazivanje nesreće nevinim ženskim osobama.

Policija je izašla na lice mesta, ali nije imala nalog da ga ga uhapsi te je on bio slobodan posle toga. Došao je u Niš tokom vikenda i u nedelju je napastvovao devojku u liftu u jednoj zgradi u Ulici Stevana prvovenčanog. Unakažena devojka je preživela veliku traumu, a njega je policija "vijala" po dvorištima, ulazima zgrada nekoliko časova. Prema našim saznanjima, uhapšen je u jednom ugostiteljskom lokalu.

On je juče ujutru saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Nišu i očekuje se da mu se odredi pritvor, a onda i podizanje optužnog akta. Branio se ćutanjem. Za prvo krivično delo polno uznemiravanje zaprećena kazna zatvora je do tri godine, a za silovanje i preko 10 godina zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track