"MOJA TUGA JE ZA VAMA, BORIĆU SE DO ZADNJEGA DANA": Godinu i po dana od masakra na Cetinju, kuća strave srušena, tuga ne jenjava!
Foto: AP/Risto Božović, Privatna Arhiva

neutešan

"MOJA TUGA JE ZA VAMA, BORIĆU SE DO ZADNJEGA DANA": Godinu i po dana od masakra na Cetinju, kuća strave srušena, tuga ne jenjava!

Crna Hronika -

Cetinje je pre godinu i po dana bilo mesto najveće tragedije i krvoprolića kada je, iz zasad nepoznatog razloga Vuk Borilović (33) u svom krvavom piru pobio 10 ljudi, među kojima dvoje dece, dok je njih šestoro ranio.

To dvoje dece bili su sinovi Nataše Martinović koja je ubijena zajedno sa njima i njenog supruga Miloša koji tuguje za svojom porodicom i posvećuje im najbolnije poruke.

- Godina i po dana moja tuga je za vama, boriću se do zadnjega dana da vam završim sve što treba do kraja - napisao je neutešni otac i suprug koji žal pokazuje i za svojim kumom ubijenim odmah posle porodice Martinović.

Cetinje, Naraša Martinović
foto: Printskrin/Facebook

Zločin koji se na zaboravlja dogodio se 12. avgusta 2022. godine oko 16 sati u cetinjskom naselju Medovina, kada je, kako smo pisali, Borilović nakon što se navodno vratio iz crkve uzeo lovačku pušku i krenuo u svojoj krvavi pohod.

U trenutku rafalne paljbe obavio je tri poziva, a na kraju ga je crnogorska polciija izrešetala sa pet hitaca kako bi obuzdali zver.

Kuća masovnog ubice, inače, srušena je početkom januara po nalogu nadležne inspekcije.

- Kuća je srušena jer nije imala građevinsku dozvolu, a zahtev je predao Miloš Martinović čiju ženu i sinove je upravo u toj kući Borilović ubio u nezapamćenom masakru - navodi se.

1 / 3 Foto: Printscreen Fejsbuk/Miloš Martinović

Kuća je srušena uz saglasnost članova Borilovićeve porodice.

Neutešne porodice žrtava i dalje ne mogu da dođu sebi od šoka i da poveruju da ih je neko nedužne ubio, a porodica Martinović, koja je izgubila maloletne članove, jer je Borilović inače, vlasnik njihovog stana upao u kuću i na kućnom pragu ubio Natašu Martinović (33), a zatim njene sinove Mašana (11) i Marka (8), pa nastavio da ubija dok ga policija nije savladala.

Pored Nataše, Mašana i Marka, ubica je presudio i Natašinom kumu Milanu Mitroviću (37), zatim svom ujaku Goranu Đurišiću (54), a onda i komšiji Rajku (56), Dimitriji (81) i Danici Drecun (74), a na kraju Danijeli (51) i njenoj sestri Aleksandri Radunović (52). U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

Bonus video:

01:17

Kuća strave u kojoj je počinjen jeziv masakr na Cetinju - pokrivalica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track