KURIR U ZEMUNU, PRVE SLIKE S MESTA BRUTALNOG UBISTVA! Komšije otkrivaju detalje likvidacije: UBICA MILANA OVERIO U GLAVU
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

KURIR U ZEMUNU, PRVE SLIKE S MESTA BRUTALNOG UBISTVA! Komšije otkrivaju detalje likvidacije: UBICA MILANA OVERIO U GLAVU

Crna Hronika -

Milan Šuša (39) ubijen je jutros u sačekuši ispred svoje kuće u Zemunu. Kako kažu meštani ovog naselja postoje dve verzije ubistva.

Milan Šuša, ubistvo, Sačekuša, Zemun
foto: Zorana Jevtić

- Milan je izašao iz kuće i krenuo je da sedne u kola a nepoznati napadač ga je čekao u neposrednoj blizini i vrebao priliku kada je najbolji trenutak da ga likvidira. Naime, kada je Milan seo u kola napadač je pritrčao i izrešetao žrtvu, a potom se dao u beg - kažu žitelji ovog kraja i dodaju:

Milan Šuša
foto: Privatna Arhiva

- Čuli smo da je napadač imao i saučesnika koji ga je čekao u blizini. Seli su u kola, a potom pobegli.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

Kako navode komšije za Kurir, ubijeni je živeo sa roditeljima, bratom i sestrom u porodičnom domu.

- Ubijen je ispred kuće, zaista strašno... Njegovi su bili tu i kad su čuli da je graja napolju i da se doziva pomoć odmah su izašli iz kuće i videli Milana kako sedi krvav u autu. Zvali su i Hitnu pomoć ali nažalost, nije mu bilo spasa. Overen je u glavu.

Kako su potom navele druge komšije, prema drugoj verziji događaja Milan je bio ispred kola u trenutku pucnjave.

00:16

Milan Šuša (39) ubijen je danas u sačekuši oko 10 sati u Zemunu

- Ubica je došao Milanu iza leđa i uperio pištolj u njega. Nešto mu je navodno rekao i Milan je podigao ruke kada je video ubicu, ali je ovaj počeo da ga rešeta. Nakon toga pobegao je peške i to u pravcu glavne ulice, neko ga je čekao u kolima - kažu komšije i dodaju:

- Milan je svojevremeno po celom dvorištu i u kući stavio kamere, a pre samo nedelju dana je izašao iz zatvora.

Ubica je kako navode komšije pobegao ka ulici koja vodi ka auto-putu. Na snazi je akcija Vihor 3, a na mestu ubistva vidi se veliki broj pripadnika MUP-a koji i dalje rade uviđaj.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Kako komšije navode Milan Šuša je poznat u kraju po kriminalni radnjama.

- Nikada mi nismo čuli da se on nečim bavio, da je bio zaposlen, ali je često bio u zatvoru. Godinama je u zatvoru, tamo je i štrajkovao, zašio je sebi usta u znak štrajka. Svojevremeno je znao da dođe pretučen, unakaženog lica, ko zna šta je sve radio - navode oni i dodaju da im je žao što što je ubijen.

-Naš je šta da radimo... Znamo celu porodicu i oni su skrhani nakon što si čuli i videli Milana kako leži nasred ulice. Majka mu i dalje sedi blizu njegovog pokrivenog tela i kuka nad njim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track