UBIJENI MILAN ŠUŠA BIO SESTRIĆ NAŠE POZNATE PEVAČICE: Lela Andrić potvrdila za Kurir: Ubijen je ispred kuće, neutešni smo!
Foto: Printscreen/Intagram/lela_andric_official, Printscreen

rodbinske veze

UBIJENI MILAN ŠUŠA BIO SESTRIĆ NAŠE POZNATE PEVAČICE: Lela Andrić potvrdila za Kurir: Ubijen je ispred kuće, neutešni smo!

Crna Hronika -

Ubijeni Milan Šuša (39) iz Zemuna je bio sestrić poznate pevačice Lele Andrić, što je ona i potvrdila za Kurir.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo na kućnom pragu u subotu oko 10 sati, kada je maskirani napadač prišao Milanu Šuši i ispalio dva hica u njega. Egzekutor je zatim peške pobegao ka glavnoj ulici, gde ga je čekao veovatno saučesnik u kolima. Policija i dalje intezivno traga za osumnjičenim kog su snimile nadzorne kamere sa žrtvine kuće, a Kurir je danas objavio i ekskluzivni snimak ubistva.

milan šuša izrešetan na kućnom pragu
milan šuša izrešetan na kućnom pragufoto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

Pevačica koja je harala folk scenom devedesetih godina, navela je za Kurir da je porodica van sebe nakon ubistva.

- Porodica je neutešna nakon što su saznali da je Milan ubijen ispred kuće. On ima dvoje divne dece i njima je najtežei. Porodica nam je velika i svi smo povezani, ali ovo je zaista teško što smo dočekali - kaže ona.

Dodala je da se još ne zna kada će biti sahrana.

- On je bio čovek koji se trudio svima da pomogne. Pomagao je i bratu koji je bio vrhunski fudbaler, a onda se razboleo, pa je Milan i tu brigu preuzeo na sebe. Brinuo je o svima, a na kraju je nekako zanemario sebe.

lela andrić
lela andrićfoto: Dragana Udovičić

Pevačica Lela Andrić je ostala upamćena po velikom hitu "Čarobnjakov sin", koji je devedesetih godina bio popularan. Pojavila se na estradi kao veoma imućna žena koja je odlučila da se oproba u pevanju. S njom su voleli da se druže svi koji su u to vreme nešto značili u Beogradu - političari, muzičari, intelektualci, kriminalci. Pevanjem je počela da se bavi 1992. i objavila je pet albuma. Onda je više od deceniju nestala s javne scene.

- Ja sam slobodan umetnik, nemam profesiju. Putujem po svetu i otkrivam nove lepote koje do sada nisam videla. Uglavnom, sada se bavim sobom i tako je već nekoliko godina. Podvukla sam crtu, promenila sam sve, od izgleda do ishrane. Sad sam vegan i to mi mnogo prija. Muzikom sam se bavila isključivo iz ljubavi i nisam se zarekla da više neću pevati. Ako budem poželela da snimim novu pesmu, to ću i uraditi - rekla je ona svojevremeno za Kurir i dodala:

lela andrić i srđan adžemović
lela andrić i srđan adžemovićfoto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

- Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem.

Ona se tada u ispovesti za Kurir osvrnula i na ubice svog muža Adžemovića.

- Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života.

Snimak brutalne likvidacije Milana Šuše

00:10

Ubistvo Milana Šuše

Pored toga što je bila u braku sa biznismenom, često je bila u žiži interesovanja javnosti, te je svojevremeno bila osuđena zbog prevare “teške” 140.000 švajcarskih franaka. Naime, Lela je 2005. godine osuđena na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, zato što je na prevaru uzela novac od Švajcarskog državljanina. Sud je Alenspaha uputio na parnicu jer je tokom suđenja utvrđeno da je Lela Andrić od njega u dva navrata pozajmila samo 140.000 franaka, a ne koliko je on tvrdio. Što se ostatka od 835.000 franaka tiče, grafološkim veštačenjem je utvrđeno da potpis na priznanici o pozajmici nije potpis Andrićeve, niti njene majke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track