ANI IZ PARAĆINA OD DETONACIJE POPUCALI ORGANI! Plin curio ceo dan u stanu: "Htela je da upali šporet i onda je sve eksplodiralo"!
Foto: screenshot Instagram/192.rs, Drustvene Mreže

horor

ANI IZ PARAĆINA OD DETONACIJE POPUCALI ORGANI! Plin curio ceo dan u stanu: "Htela je da upali šporet i onda je sve eksplodiralo"!

Crna Hronika -

Ana S. (37) preminula je juče od posledica povreda zadobijenih u eksploziji plinske boce koja se dogodila u stambenoj zgradi u Paraćinu, a kako saznaje Kurir nesrećnoj ženi nije bilo spasa jer su joj od jake detonacije popucali unutrašnji organi.

- Lekari su uradili sve što su mogli, ali misija je bila nemoguća. Eksplozija je bila toliko jaka da prosto nisu imali šta da urade da joj pomognu, jer su joj neki organi popucali od detonacije - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Najverovatnije je plin curio ceo dan i kad je htela da upali šporet sve je eksplodiralo. Zato je detonacija bila toliko jaka!

Ana S.
Ana S.foto: društvene mreže

Kako saznajemo, žena koja živi u stanu iznad Aninog zadobila je povredu glave.

- Komšinicu su ušivali, ali niko drugi nije povređen. Jedna devojka iz susedne zgrade je ručala kad se sve desilo i cigla joj je uletela kroz prozor, samo pukom srećom joj je prošla iznad glave i nije je pogodila - kaže sagovornik Kurira.

Prema izjavama očevidaca, da podsetimo, Ana je od siline eksplozije bukvalno izletela sa terase i pala sa trećeg sprata. Kada je Hitna pomoć stigla, davala je znake života, ali je podlegla teškim povredama.

Praktično svi stanovi u toj zgradi pretrpeli su velika oštećenja, vrata su izletela iz futera, a razbijeno staklo svedočilo je o stravičnoj jačini eksplozije. Oštećeni su i stanovi iz zgrade preko puta, a svi stanari izleteli su iz njih, u panici.

Uplašeni

Ekspozija je unela nemir među stanarima ove, ali i susedne zgrade.

- Popucali su mi svi prozori, staklo je svuda... Ovo nije bila eksplozija već zemljotres - rekla je jedna komšinica juče za Kurir i dodaje da su svi uplašeni jer se nikada ovako jako nije čula detonacija.

1 / 8 Foto: screenshot Instagram/192.rs

Prema rečima druge komšinice, a kako se vidi i na fotografijama i snimcima, od eksplozije je ostala velika rupa na zidu i maltene je terasa na tom spratu srušena.

- Vrata sa terase su mi pukla, farba popadala, opiljci su svuda, a u nekim stanovima su i cigle! Ogramna je rupa na tom stanu gde se desila detonacija. To je tako puklo, da sam misla da je negde pao avion - rekla je naša sagovornica, vidno uznemirena.

Bonus video:

00:12

Eksplozija u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja