UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA: Tražili ga po međunarodnoj poternici, evo gde se krio
Foto: RINA, Drustvene Mreže

nakon ubistva telo bacio u bunar

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA: Tražili ga po međunarodnoj poternici, evo gde se krio

Crna Hronika -

Austrijske vlasti uhapsile su Sjeničanina S. Z. A. (27), osumnjičenog za ubistvo Nusreta Destanovića (28) iz Tutina, saznaje radio Sto plus.

Uhapšen po međunarodnoj poternici, a S.Z.A. je nakon zločina pobegao u Austriju.

Tragedija se dogodila 8. februara, kada je, prema optužbama, S.Z.A. smrtonosno ranio Nusreta Destanovića koristeći oštar predmet. Nakon ubistva, telo je navodno odbačeno u napušteni bunar u selu Međugor, blizu Sjenice, gde je pronađeno nakon dva dana intenzivne potrage.

Više tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je slučaj protiv S.Z.A., optužujući ga za teško ubistvo, što naglašava ozbiljnost zločina.

Istraga je, pored glavnog osumnjičenog, obuhvatila i E.DŽ. (19) iz Sjenice i E.H. (40) iz Novog Pazara, koji se suočavaju sa optužbama za neprijavljivanje pripreme krivičnog dela i pomoć učiniocu nakon izvršenja zločina, respektivno.

Sud je za sve osumnjičene odredio pritvor do 30 dana, dok se čeka dalji razvoj događaja. Ovaj slučaj je ponovo pokrenuo diskusiju o sigurnosti i pravdi u lokalnim zajednicama, stavljajući fokus na međunarodnu saradnju u borbi protiv kriminala.

(Kurir.rs/Radio sto plus)

Bonus video:

02:22

UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track