DOSIJE ANE KNEŽEVIĆ! Istražiteljima upale u oči 3 nelogičnosti između Davida i srpske snajke koja je MISTERIOZNO NESTALA u Španiji
Foto: Printscreen/Društvene mreže

DOSIJE ANE KNEŽEVIĆ! Istražiteljima upale u oči 3 nelogičnosti između Davida i srpske snajke koja je MISTERIOZNO NESTALA u Španiji

Crna Hronika -

Inspektori proveravaju da li su se Ana i njen suprug David pre rastanka svađali, da li se on javio da pomogne španskoj policiji i gde se nalazio u momentu Aninog nestanka

Španski istražitelji i dalje tragaju za Kolumbijkom Anom Knežević (40), srpskom snajkom koja je misteriozno nestala početkom februara u Madridu.

Inspektori su dosad ispitali mnogobrojne svedoke, uzimaju snimke s nadzornih kamera kako bi utvrdili rutu kretanja nestale žene, a istražiteljima su u oči upale tri nelogičnosti koje su se pojavile tokom dosadašnje istrage.

Teške reči

nestala ana knežević
nestala ana knežević foto: Printscreen/Društvene mreže

- Prva se odnosi na različite informacije u vezi sa odnosom supružnika koji nisu zajedno već četri meseca. Prema rečima Aninih drugarica, oni su imali užasan odnos i njihov rastanak je prošao veoma burno, uz mnoštvo teških reči, što potvrđuje i prepiska koja je isplivala u španskim medijima. S druge strane, zastupnik Davida Kneževića, advokat Ken Padovic, tvrdi sasvim suprotno, a to je da su se njih dvoje rastali prijateljski - navodi izvor iz istrage i dodaje da ovu nelogičnost produbljuje i prepiska između supružnika koja je isplivala u španskim medijima.

Druga nelogičnost koja produbljuje misteriju je podatak da je Srbin preko advokata poručio da želi da Ana što pre bude nađena, dok njene drugarica tvrde to nije tačno! Prema pisanju španskih medija, David je odbio njihov poziv da razgovara sa španskim istražiteljima koji bi tako prikupili više informacija.

ana i david knežević dok su bili u ljubavi
ana i david knežević dok su bili u ljubavifoto: Printscreen/Društvene mreže

- Treća nelogičnost, do koje se došlo dosadašnjom istragom, tiče se Davidove lokacije u momentu kad je Ana nestala. Inspektori proveravaju da li je tačna informacija koju su dale Anine drugarice, a prema kojoj je David, preko svog advokata Padovica, poručio da je u vreme Aninog nestanka bio u Srbiji, dok je, navodno, Aninim drugaricama priznao da je bio na Floridi i da se tek spremao na put za Srbiju - preneli su mediji reči sagovornika iz istrage.

Uključen i FBI

stan i anina kola nakon njenog nestanka. bivšoj srpskoj snajci svaki trag gubi se početkom februara
stan i anina kola nakon njenog nestanka. bivšoj srpskoj snajci svaki trag gubi se početkom februarafoto: Printscreen/X@BrianEntin

Za nestalom Anom Knežević traga i FBI, a zasad se zna da su Anine drugarice kobnog dana dobile "čudnu poruku da ide na nekoliko dana s prijateljem kog je nedavno upoznala". Nadzorne kamere snimile su i maskiranog muškarca koji je došao do Aninog stana u luksuznom delu Madrida, išarao kamere sprejom i od tada se sumnja da je taj misteriozni čovek nekako povezan s nestankom Kolumbijke udate za Srbina.

Bonus video:

00:41

NAKON PET GODINA, NESTALA OSOBA SE PROGLAŠAVA MRTVOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja