PONOVO ODLOŽENO SASLUŠANJE KOŠARKAŠA NEMANJE BJELICE! Evo šta je ovog puta navedeno kao razlog odlaganja!
Foto: ATAImages

istraga

PONOVO ODLOŽENO SASLUŠANJE KOŠARKAŠA NEMANJE BJELICE! Evo šta je ovog puta navedeno kao razlog odlaganja!

Crna Hronika -

Saslušanje srpskog reprezentativca u košarci Nemanje Bjelice kojeg je 5. februara u dečijoj igraonici napao bivši fudbaler Nikola Petković je odloženo i danas, saznaje Kurir.

Naime, zbog sprečenosti advokata koji zastupa fudbalera i koji je zahtevao da prisustvuje saslušanju Bjelice, ponovo je odloženo nakon prošli put nije mogla da dođe advokatica košarkaša.

Nemanja Bjelica
foto: ATAImages

Podsetimo, saslušanje košarkaša bilo je zakazano za danas u 10 sati.

Bivši fudbaler Nikola Petković saslušan je u tužilaštvu posle napada u prisustvu branioca i on je tada izneo odbranu. Petković je tom prilikom negirao da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

- Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičeni N.P. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave - saopšteno je posle saslušanja iz Prvog osnovnog javnog tužilaštvau Beogradu.

Petković je, podsetimo, odlukom sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, posle saslušanja pušten na slobodu.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo je tada najavilo da će saslušati Bjelicu, druge svodoke očevice kao i da će pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera apotom doneti odluku o daljem postupanju.

Ceo događaj su, kako smo pisali, snimile kamere na kojima se vidi kako Petković prilazi Bjelici, a potom mu se za pultom igraonice obraća sa makazama u rukama.

Bonus video:

01:30

Napadnut Nemanja Bjelica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track