Poginuo u nesreći kod Kraljeva

Poginuo u nesreći kod Kraljeva

Crna Hronika -
Jedna osoba je poginula, a jedna je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći u Miločaju. Putničko vozilo iz pravca Kraljeva prema Čačku sleteo je sa kolovoza i udarilo u kuću pored puta

KRALJEVO - Utvrđuje se uzrok!Đurđe Š. (48) iz Travnika poginuo je, dok je Nenad J. (30) iz Ribnice teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se u noći između subote i nedelje dogodila na Ibarskoj magistrali, u selu Milošaj kod Kraljeva.- Za volanom „golfa“ bio je Nenad J. On je vozio iz pravca Kraljeva prema Čačku kad je iznenada izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i zakucao se u kuću - kaže izvor iz istrage.Kako navodi, suvozač Đurđe Š. preminuo je na licu mesta.- Prizor je bio jeziv! „Golf“ je probio ogradu i direktno, prednjim delom, udario u kuću. Na sreću, niko od ukućana nije povređen - navodi naš sagovornik.Putnicima iz smrskanog „golfa“ odmah su u pomoć pritekli vozači koji su u tom trenutku prolazili Ibarskom magistralom.- Čini mi se da mladić koji je bio za volanom uopšte nije kočio. Sve se odigralo munjevitom brzinom. Odmah sam stao i pritrčao da pomognem, ali je za suvozača već bilo kasno - kaže mladić očevidac tragičnog događaja.Uviđaj na licu mesta izvršili su policija, istražni sudija i tužilac iz Kraljeva. Pošto se završi veštačenje automobila, znaće se kojom brzinom je Nenad J. vozio i zbog čega je sleteo s puta.- Uzrok nesreće biće utvrđen tek kad se istraga završi. Zasad ne možemo da damo više detalja o nesreći jer nemamo sve informacije - kaže sagovornik našeg lista.

Udarac je bio strahovito jak ( Foto: www.mup.gov.rs )
Udarac je bio strahovito jak ( Foto: www.mup.gov.rs )

Crna tačkaIbarska magistrala spada među najopasnije puteve u Srbiji. Prema rečima stručnjaka, na njoj postoji nekoliko desetina takozvanih crnih tačaka.- Najčešći uzroci nezgoda su prebrza vožnja, preticanje u nepreglednim krivinama, česte gužve na putu, ali i umor vozača - kažu u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track