ŠKALJARAC UHAPŠEN ZBOG LIKVIDACIJE ŠKALJARCA! OVO JE UBIJENI MUSTAFA IZ BARA U njega ispaljeno 10 hitaca i to pred sestrom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir

NOVI DETALJI ubistva

ŠKALJARAC UHAPŠEN ZBOG LIKVIDACIJE ŠKALJARCA! OVO JE UBIJENI MUSTAFA IZ BARA U njega ispaljeno 10 hitaca i to pred sestrom! (FOTO)

Crna Hronika -

Zbog jutrašnje likvidacije "škaljarca" Edmonda Mustafe, privedena je jedna muška osoba, a kako se saznaje, reč je, ni manje ni više, nego o pripadniku iste kriminalne grupe kojoj je pripadao i Mustafa.

Crnogorska policija je odmah posle napada, blokirala je ceo Bar, a sada se utvrđuje da li privedeni muškarac zvanično ima veze sa ubistvom.

Edmond Mustafa
foto: Printscreen/Facebook

Kako pišu Vijesti, navodno je istražiteljima poznat identitet izvršioca, međutim, još uvek se čekaju zvanične potvrde, a kako dalje navode, reč je o Baraninu koji je takođe deo kriminalne grupe škaljarskog klana.

Prema saznanjima Primorskog portala, napadač je prišao Mustafi dok je zajedno sa sestrom prilazio automobilu, a očevici su objasnili da mu je za sada nepoznati muškarac prišao sa leđa na udaljenosti od 10 metara i naočigled mlade žene i prolaznika, ispalio više hitaca i pobegao. Nesrećna devojka u šoku zbog brzine svega što se izdešavalo ispred nje, vrištala je nasred ulice dozivajući pomoć.

Da podsetimo, Edmond Mustafa ubijen je jutros hicima iz vartrenog oružja, a očevici iz ugostiteljskih objekata u ulici Maršala Tita rekli su da su čuli da je ispaljeno više hitaca, a između ostalog, sa ubijenim "škaljarcem" bila je i jedna ženska osoba.

Nakon što je napadač ispalio oko desetak hitaca, pobegao je na motoru, a žrtva je odmah prevezena vozilom Hitne pomoći pod rotacijom.

(Kurir.rs / Vijesti.me)

Bonus video:

00:18

SAHRANJEN ŠKALJARAC VLAOVIĆ UBIJEN NA PAGU: U grobnicu na Novom bežanijskom groblju ispraćen crvenim cvetovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja