"SRBI, SUGRAĐANI I SVI DOBRI LJUDI, POMOZITE"... Oglasio se klub ubijenog MMA borca Stefana Savića, EVO ŠTA MOLE
Foto: Nenad Kostić

"SRBI, SUGRAĐANI I SVI DOBRI LJUDI, POMOZITE"... Oglasio se klub ubijenog MMA borca Stefana Savića, EVO ŠTA MOLE

Crna Hronika -

Oglasio se MMA klub čiji je član bio ubijeni Stefan Savić.

Stefan (23) ubijen je u noći između subote i nedelje, kada su ga, kako se vidi na snimcima sa nadzornih kamera, dvojica napadača brutalno tukla, a onda je jedan izvadio nož i zadao mu kobnu povredu.

Mladi MMA borac, reprezentativac Srbije, sahranjen je danas u Boleču.

Večeras se oglasio njegov klub pozivajući sve koji imaju bilo kakve informacije oko ubistva i osumnjičenih za ubistvo, da se ne kriju, već da se jave.

"Srbi, sugrađani i svi dobri ljudi, ukoliko raspolažete bilo kakvim informacijama koji se dogodio nad našim Stefanom molimo Vas pišite nam", stoji na početku objave.

Da podsetimo, Stefan Savić ubijen je 25. februara posle svađe ispred jednog poznatog beogradskog kluba, nakon čega su ga dvojica muškaraca jurila niz Dobračinu ulicu, da bi ga na kraju sustigli na uglu sa Dunavskom, kada mu je jedan od napadača zadao kobni ubod.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video:

00:10

Ubistvo Milana Šuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track