ŠKALJARCI LIKVIDIRALI SVOG PLAĆENIKA ZBOG OVOGA? Ubijeni Mustafa bio opasni svedok čak 11 ZLOČINA, od mafije nije mogao pobeći!
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir

ZLOČINAČKI ŠKALJARSKI KLAN

ŠKALJARCI LIKVIDIRALI SVOG PLAĆENIKA ZBOG OVOGA? Ubijeni Mustafa bio opasni svedok čak 11 ZLOČINA, od mafije nije mogao pobeći!

Crna Hronika -

Osumnjičeni za ubistvo škaljarca Edmonda Mustafe, Dino Ibrahimović, uhapšen je ubrzo nakon počinjenog zločina u Baru.

Naime, Mustafa je godinama unazad govorio da zna ko je od pripadnika njegovog klana odgovoran za 11 ubistava, stoga istražitelji rade na tome da utvrde da li je zbog toga izrešetan hicima iz vatrenog oružja.

Edmond Mustafa, Bar
foto: Privatna Arhiva

Sumnja se da su pripadnici škaljarskog kriminalnog klana juče ubili Edmonda Mustafu kako bi sprečili da pred istražiteljima progovori o njihovim zajedničkim kriminalnim akcijama, u kojima je navodno učestvovao i on sam, pišu Vijesti.

Pa da podsetimo, Mustafa je ubijen oko 9 sati ujutru u Baru, kada mu je s leđa prišao egzekutor i iz automatske puške ispalio desetak hitaca u njega. Mustafa je na licu mesta ostao mrtav, a ubica je pobegao električnim trotinetom, nakon čega je identifikovan i ubrzo uhapšen.

Skaj aplikacija

Na čelu klana čiji je član skoro deceniju bio i sam Mustafa, nalazio se Alan Kožar, koji je likvidiran u leto 2020. godine. Mnogi su tvrdili da je Mustafa tada promenio dres, a o tome najbolje svedoče transkripti brojnih poruka i fotografija sa Skaj aplikacije, u kojima uhapšeni i odbegli policajac govore da je Mustafa pod njihovom kontrolom.

Policajci Petar Lazović i Ljubo Milović i Ivan Stamatović obaveštavali su o tome navodnog šefa kavačkog klana Radoja Zvicera, uz obećanje da će Mustafa za više ubistava optužiti tadašnjeg apsolutnog vođu škaljaraca Jovana Vukotića.

Ipak, policajci koji rade na slučaju koji je juče zaprepastio Barane, tvrde da iza te pucnjave stoji, ni manje ni više, nego pripadnik iste kriminalne grupe.

(Kurir.rs / Vijesti.me)

Bonus video:

00:18

SAHRANJEN ŠKALJARAC VLAOVIĆ UBIJEN NA PAGU: U grobnicu na Novom bežanijskom groblju ispraćen crvenim cvetovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track