"ĐAVO LIČNO DOLAZI PO SVOJE" Ubijeni "škaljarac" hteo da otkrije koga je sve škaljarski klan ubio! SVE POČELO OD UBISTVA KOŽARA
Foto: Printscreen/Facebook

istraga

"ĐAVO LIČNO DOLAZI PO SVOJE" Ubijeni "škaljarac" hteo da otkrije koga je sve škaljarski klan ubio! SVE POČELO OD UBISTVA KOŽARA

Crna Hronika -

Likvidirani Edmond Mustafa bio je već uveliko poznat policiji, a takođe godinama unazad punio je stranice crne hronike. Član škaljarskog klana bio je hapšen ranije zbog krivičnih dela nasilja, iznude, nedozvoljenog držanja oružja.

Međutim, kako kažu izvori upoznati sa slučajem, Mustafa je ušao u rat sa pripadnicima svog klana, a otišao je toliko daleko da je na društvene mreže kačio materijal sa Skaj aplikacije, odnosno prepiske koje su međusobno vodili pripadnici škaljarskog klana.

- Time se praktično zamerio svojima, nisu mu oprostili izdaju - kaže izvor.

Edmond Mustafa, Bar
foto: Printscreen/Facebook, Kurir

Naime, Msutafa je, kako se sumnja, imao nekoliko profila na društvenim mrežama Instagram i Tiktok, na kojima je "ogovarao" škaljarce. Kako dalje navode izvori, materijal koji je Mustafa kačio na mreže, navodno se nalazi i u policijskim dokumentima. Jedan od tih profila se zvao "Dolazi lično đavo po svoje".

Mustafa je tu objavljivao da zna ko je sve učestvovao u ubistvima Armina Muše Osmanagića, Andrije Mrdaka, Srđana Vlahovića, Božidara Tomaševića, Željka Vukoslavčevića, Ivana Labana, Slobodana Šaranovića, Nika Roganovića, Miloša Šakovića, Marka Jovanovića, Marka Sjekloće i Jovana Klisića.

- Navodno, Mustafa se posle ubistva Alana Kožara razočarao u svoje saborce, verujući da su Kožara "škaljarci" prodali "kavčanima". Inače, Alan Kožar je godinama važio za vođu kriminalne grupe iz Bara, a tokom rata kavačkog i škaljarskog klana, njegova grupa se praktično stopila u škaljarski klan - objašnjavaju izvori.

Tada su iz Specijalnog državnog tužilaštva rekli da su preduzete sve mere povodom tog slučaja.

Kada je reč o Dinu Ibrahimović, navodnom egzekutoru "škaljarca", zna se da je hapšen već nekoliko puta zbog pokušaja ubistva, nasilničkog ponašanja, ali i zbog optužbi da je deo organizovane kriminalne grupe odgovorne za ubistvo Šćepana Roganovića.

Za Ibrahimovićem je bila raspisana i međunarodna poternica od strane jedne države sa kojom pravosudni organi Crne Gore nema potpisan ugovor o ekstradiciji, navedeno je u sapštenju policije Crne Gore.

Uhapšen je nakon sat vremena potrage za njim, kada su očevici opisali policajcima kako izgleda Mustafin egzekutor.

Šćepan Roganović
foto: printscreen CDM, DAN

Ubistvo Šćepana Roganovića

Inače, za Roganovićevo ubistvo koje se dogodilo 13. februara 2020. na stepeništu Kanli kule u Herceg Novom, osumnjičena je kriminalna grupa na čelu sa škaljarcem Igorom Vukotićem koji je više od decenije u bekstvu.

Za tu likvidaciju, pored Vukotića, odgovaraju Mili Bajramović, Krsto Vujić, Marko Radović, Igor Glavaš, Miloš Komar, Slavko Radulović, Miloš Gvozdenović i Dino Ibrahimović.

Vukotiću, Bajramoviću i Vujiću se sudi u odsustvu jer se nalaze u bekstvu, dok su svi optuženi su negirali krivicu.

(Kurir.rs / Vijesti.me)

Bonus video:

02:54

DESETKOVANI SU, OVO SU POTEZI OČAJNIKA! Stručnjaci o tunelu ispod suda u Podgorici: Kriminalni klanovi su prvi put u defanzivi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track