"PROBUDILA SE ZA POSAO I VIŠE SE NIJE VRATILA" Novinar iz Leskovca otkrio detalje tragične smrti Saške za kojom se tragalo 48 SATI
Foto: Kurir Televizija, društvene mreže

KURIR TeleVizija

"PROBUDILA SE ZA POSAO I VIŠE SE NIJE VRATILA" Novinar iz Leskovca otkrio detalje tragične smrti Saške za kojom se tragalo 48 SATI

Crna Hronika -

Kako Kurir saznaje Saška Jovanović iz Čekmina kod Leskovca pronađena je mrtva.

Telo je pronađeno u blizini njene kuće. Još nisu poznati svi detalji. Forenzičari su na terenu, a sve komšije i rodbina jako uznemireni. Iz njene kuće dopire plač.

Saška Jovanović, Leskovac, potraga za nestalom ženom
foto: Dragan Marinković

Podsetimo, Saškin nestanak policiji je prijavio njen suprug u ponedeljak. Danas su se okupili meštani i policija kako bi pretražili teren.

Nove informacije Iz Leskovca za Kurir televiziju je izneo novinar Dragan Marinković.

- Informacija koja je potvrđena tiče se pronalaska beživotnog tela Saške Jovanović, majke dvoje maloletne dece i to na svega 200 metara od njene porodične kuće, tačnije u blizini jednog potoka. Iza mene imate priliku da vidite forenzičare i vozilo komunalaca koje je došlo, da zapravo, pokupi pronađeno telo. Prethodnih dana se spekulisalo svašta o ovom slučaju - započeo je Marinković, pa nastavio:

02:14

PROBUDILA SE ZA POSAO, ALI NIJE ZABELEŽEN ULAZAK U BUS! Najnovije informacije o smrti Saške Jovanović: Sumnja se na samoubistvo?

- Celo selo se uključilo u potragu, ali su je pronašli kraj potoka. Njen nestanak je u ponedeljak prijavljen policiji. Ona se navodno probudila za posao, ali nije zabeležen njen ulazak u autobus koji prevozi radnike u fabriku u kojoj je ona radila. Telefon je ostavila kod kuće. Potraga je trajala dva-tri dana. Izjavu u policiji je dao njen muž, ali i neki drugi ljudi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

02:09

DOŠLO JE DO OBRAČUNA UNUTAR KLANA ZBOG DROGE? Spasić analizira ubistvo Edmonda Mustafe: Istraga će proveriti i UMEŠANU BLOGERKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track