MANIJAK! MESECIMA PROGANJAO ŽENU, SLAO SLIKE I DOLAZIO JOJ NA POSAO: Podignuta optužnica, evo kolika mu kazna sleduje!
Foto: RINA

više javno tužilaštvo

MANIJAK! MESECIMA PROGANJAO ŽENU, SLAO SLIKE I DOLAZIO JOJ NA POSAO: Podignuta optužnica, evo kolika mu kazna sleduje!

Crna Hronika -

Protiv muškarca V.V. (36) podignut je optužni predlog jer postoji opravdana sumnja da je u periodu od marta 2023. godine pa do 09. decebra 2023. godine neovlašćeno pratio oštećenu, preduzimao i druge radnje u cilju fizičkog približavanja ženi protivno njenoj volji.

On je u više navrata telefonskim putem kontaktirao, upućivao pretnje, dolazio do njenog radnog mesta, uznemiravao njene prijatelje, kontaktirao je putem elektronske pošte, te je pokušavao da stupi u kontakt sa oštećenom i preko trećih lica usled čega su je i nepoznata lica uznemiravala.

Takođe ju je neovlašćeno fotografisao i dostavljao joj ove fotografije, te je time izvršio krivično delo Proganjanje iz odredbe člana 138a stav 1 tačka 2 tačka 4 i tačka 5 Krivičnog zakonika.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu prema okrivljenom produži pritvor s obzirom da i dalje stoje razlozi zbog kojih je pritvor kao i da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni ponoviti krivično delo te je predloženo i da sud, nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza, okrivljenog oglasi krivim te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci.

Bonus video:

02:34

USKORO PUŠTAJU JOŠ JEDNOG SILOVATELJA? STRUČNJAK UPOZORIO: Pitanje je dana kada će da napadne! Manijak OVO stalno radio u zatvoru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja