SKANDALOZNO PONAŠANJE MAJKE DEČAKA-UBICE: "Stajala je uzdignute glave, samo nikome nije jasno na šta je ponosna" SVI ZGROŽENI
Foto: Petar Aleksić

masakr u ribnikaru

SKANDALOZNO PONAŠANJE MAJKE DEČAKA-UBICE: "Stajala je uzdignute glave, samo nikome nije jasno na šta je ponosna" SVI ZGROŽENI

Crna Hronika -

Majka dečaka-ubice koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara škole Dragana Vlahovića danas je ponovo, na suđenju u postupku protiv nje i njenog supruga u Višem sudu u Beogradu, bila oči u oči sa roditeljima žrtava svog sina, a njeno ponašanje je začudilo sve prisutne.

- Pogled je pruštala samo ako ima šanse da se sretne sa drugim roditeljima, ali je sve vreme stajala uzdignute glave, gotovo kao da je ponosna. Nikome nije bilo jasno na šta bi mogla - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Ipred sudnice je stajala odvojeno od svih, okružena samo timom svojih advokata, gotovo tik uz vrata sudnice. Roditelji oko nje su se grlili i bodrili dok je on bez ikakvih emocija sve vreme okretala glavu.

Majka dečaka-ubice
Majka dečaka-ubicefoto: Zorana Jevtić

Prema rečima našeg izvora bila i nasmejana u nekoliko navrata što je izazvalo nemir kod svoh prisutnih.

- Delovalo je kao da pokazuje da nema čega da se plaši i stidi - kaže izvor.

Ona je, da podsetimo, nakon suđenja prva napustila zgradu Višeg suda i tada, prvi put pognute glave, izašla sa svojim advokatima.

Roditelji ubijene dece napustili su sudnicu zagrljeni i sa suzama u očima.

- Dosta je, zaista, dosta… - jedino je što je za Kurir uspeo da izusti Branko Anđelković, otac ubijene devojčice Mare.

OŠ Vladislav Ribnikar, Suđenje, Ribnikar
foto: Zorana Jevtić

Prvi je iz sudnice izašao otac ubijene Sofije, Slobodan Negić koji je uzrujan izašao, a onda se vratio da zagrli svoju suprugu i tako su zajedno izašli iz suda.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odustalo je, inače, od ispitivanja roditelja kao oštećenih, da bi njihovo prisustvo bilo moguće dok okrivljeni iznose odbranu, što je sud danas i prihvatio i dozvolio da i oni postavljaju pitanja okrivljenima.

- Na prethodno ročište roditelji su došli noseći fotografije svoje dece, ali su čekali ispred sudnice - kaže izvor.

Dečak ubica je, podsetimo, stravičan zločin počinio iz dva očeva pištolja koja je nekoliko dana ranije, kako se sumnja, uz eo a potom kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

Bonus video:

04:51

IZNENAĐEN SAM DA JE OPTUŽENA MAJKA! Toma Fila: Specifično je što joj brane kontakt sa sinom, a razlog je verovatno OVAJ POSTUPAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track