"ŠKALJARCU" ODREĐEN PRITVOR ZBOG UBISTVA MUSTAFE! Završeno saslušanje, on imao da kaže samo ovo, DA LI JE U PITANJU TAKTIKA?
Foto: Printscreen/Facebook

"ŠKALJARCU" ODREĐEN PRITVOR ZBOG UBISTVA MUSTAFE! Završeno saslušanje, on imao da kaže samo ovo, DA LI JE U PITANJU TAKTIKA?

Crna Hronika -

Škaljarcu Dinu Ibrahimoviću određen je pritvor do 30 dana, zbog brutalnog ubistva Edmonda Mustafe, člana kriminalne grupe kojoj i sam pripada, nakon čega je odmah sproveden u Istražni zatvor u Spužu.

Ibrahimovićev advokat izjavio je da je Viši državni sud u Podgorici doneo ovu odluku zbog opasnosti od bekstva, opasnosti od uticanja na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i zbog težine krivičnih dela, načina njihovog izvršenja i proizvedenih posledica, pišu Vijesti.

Osumnjičenom je omogućen i poverljivi razgovor sa braniocima, nakon čega se Ibrahimović odlučio da će se u ovoj fazi postupka braniti ćutanjem, odnosno neće iznostiti odbranu niti će odgovarati na postavljena pitanja.

Pa da podsetimo, Edmond Mustafa likvidiran je 27. februara kada je tada nepoznati napadač prišao škaljarcu sa leđa i pucao iz automatske puške. Policija je odmah izašla na mesto zločina, a uz pomoć očevidaca, uspeli su da identifikuju i pronađu napadača u rekordnom roku. Nakon hapšenja, saznalo se da iza krvavog napada stoji Dino Ibrahimović, član škaljarskog kriminalnog klana.

Motiv ubistva još uvek nije otkriven, iako postoji šansa da je Mustafa bio opasni svedok mnogobrojnih ubistava iza kojih stoje škaljarci, a o kojima više nije želeo da ćuti, pa je informacije o istim delio, ni manje ni više, nego na Instagram profilu pod nazivom dolazi_licno_djavo_po_svoje.

- Mustafa je ušao u rat sa članovima svog klana, pričao je da će da otkrije sve o najmanje 11 ubistava koje je počinio škaljarski klan i tako se zamerio svojima. Pričalo se i da je on "promenio dres" pa prešao u suprotstavljeni kavački klan - podsetio je izvor.

(Kurir / Vijesti.me)

Bonus video:

03:48

LIKVIDIRAN ŠKALJARAC U BUDVI! Da li je na pomolu nova serija obračuna i likvidacija? Advokat Roskić: DUGOVI SE NE PRAŠTAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja