"NE PAMTIMO OVAKVU TRAGEDIJU" Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić o stravičnom događaju u Petrovaradinu
Foto: Beta Milan Obradović

"NE PAMTIMO OVAKVU TRAGEDIJU" Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić o stravičnom događaju u Petrovaradinu

Crna Hronika -

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić se oglasio tragedije u Petrovaradinu, gde su u porodičnoj kući pronađena beživotna tela dece (1) I (3).

- Kao čovek zatečen sam i užasnut činjenicom da su u našem gradu juče ugašena četiri mlada života od kojih su dva dečja. Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje reči koje bi u ovom trenutku bile adekvatne. Izražavam saučešće familiji, prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale porodice u nadi da nam se ovako nešto nikada neće ponoviti. Apelujem na nadležne organe da hitno ispitaju sve okolnosti u vezi sa ovim događajem - napisao je gradonačelnik na zvaničnom Instagram profilu.

Podsećamo, na adresi stanovanja bračnog para, koji je juce izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tela dvoje dece, za koju se sumnja da su preminula nasilnom smrću, potvrđeno je Kuriru.

- Uviđaj je u toku nakon čega ce se znati više detalja - rekao je naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je par ubio svoju decu, a zatim izvršio samoubistvo.

Šta de tacno dogodilo tek treba da utvrdi istraga.

Komšije iz solitera ispričale su da su kamere snimile muškarca i ženu kako ulaze u zgradu držeci se za ruke, a uskoro su pronađena njihova tela ispred zgrade, u dvorišnom delu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track