TEŽE POVREĐENI PEŠAK I VOZAČ MOPEDA: Dve saobraćajke u Vranju, povređeni prebačeni u UKC Niš
Foto: S. U.

TEŽE POVREĐENI PEŠAK I VOZAČ MOPEDA: Dve saobraćajke u Vranju, povređeni prebačeni u UKC Niš

Crna Hronika -

U nedelju je teške telesne povrede zadobio pešak u Maričkoj ulici, u blizini vrtića u Vranju, potvrđeno je Kuriru u PU Vranje.

Prema navodima policije za sada nepoznato vozilo u nedelju oko 9 časova oborilo je pešaka. Vozač automobila je pobegao sa lica mesta. Policija intenzivno radi na pronalaženju izvršioca.

Pešak koji se se kretao uz desnu stranu kolovoza zadobio je teške telesne povrede. Lekarska pomoć mu je ukazana u ZC Vranje, odakle je zbog težine povreda prebačen u UKC Niš na dalje lečenje.

Teške telesne povrede zadobio je i vozač mopeda (54) u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Vranju na raskrsnici Dubrovačke i Topličke ulice, potvrđeno je Kuriru u PU Vranje.

Nezgoda se dogodila prvog marta u jutarnjim satima kada je vozač motora koji se kretao iz Topličke, prema ulici Kraljevića Marka izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je došlo do prevrtanja mopeda. Vozač mopeda tom prilikom zadobio je teške telesne povrede. Lekarska pomoć ukazana mu je u ZC Vranje odakle je zbog težine povreda prebačen u UKC Niš na dalje lečenje.

Na području Policijske uprave u Vranju, od 1. do 3. marta, registrovane su četiri saobraćajne nesreće. Dve osobe su zadobile teške telesne povrede.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba, a dve osobe su zadržane zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Kurir.rs/T. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja