"MARTINA JE BILA VESELA I PRIVRŽENA PORODICI" Poznanici para koji je ubio decu pa sebe: Upoznala je Lava i odrekla se roditelja
Foto: Printscreen/Facebook, Privatna Arhiva

"MARTINA JE BILA VESELA I PRIVRŽENA PORODICI" Poznanici para koji je ubio decu pa sebe: Upoznala je Lava i odrekla se roditelja

Crna Hronika -

Danas će na groblju u Bačkom Petrovcu biti sahranjena Martina (23), i to pod devojačkim prezimenom, sa decom, ali bez supruga Lava (25).

Prema prvim nagađanjima, roditelji su dečake (stare jednu i 3 godine) najverovatnije otrovali otrovom za korov u kući koju su iznajmljivali u Petrovaradinu, a potom skočili sa sedamnaestospratnice u naselju Liman 2.

Najnovije informacije ukazuju na to da je otac Lav otrovao decu, kao i da je on uveo Martinu u sektu i bio opsednut ritualima i kultovima.

- Ta devojka je iz mog sela. Upoznala je tog dečka i odrekla se roditelja, nije u kontaktu sa roditeljima već 4 godine - napisala je na društvenim mrežama poznanica majke.

- Bila je normalna dok nije upoznala tog dečk, kad je napunila 18 godina otišla od roditelja sa njim - dodala je ona.

Novi Sad, sekta, ubistvo, samoubistvo, Martina Petrović Suvajdžić
foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

Podsećanja radi, meštani Bačkog Petrovca, odakle je Martina rodom, govorili su i da je ona bila vesela devojka privržena porodici, ali se promenila nakon što je upoznala Lava. Policija je u kući gde su pronađena tela dečaka na zidovima pronašla egipatske simbole zagrobnog života, a navodno su i zidovi bili obojeni u crno.

Prijatelj Lava rekao je za Republiku da mu je pominjao sektu "Devet krugova satane", kao i da je bio član i da ga "ona čuva".

Toksikolozi zbunjeni

Kako je juče stigao prvi toksikološki nalaz tela ubijene dece, mediji su objavili da su toksikolozi zbunjeni rezultatima.

- Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza. Nađene su određene supstance, ali još nije utvrđeno da li je smrt mališana uzrokovana namerno ili slučajno. Zato se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti - ispričao je izvor.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

06:35

LAV I MARTINA SU BILI U OVOJ SEKTI! Pastuović tvrdi: Predsedava GOSPODAR PAKLA, a SATANIZAM se krije iza popularne filozofije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track