"DEVOJKA JE ULETELA SA MODROM USNOM, POSLE SMO SAZNALI...": Komšije o barbi nadrizubarki: Rekli smo hvala Bogu kad su je uhapsili
Foto: Drustvene Mreže

bograd na vodi

"DEVOJKA JE ULETELA SA MODROM USNOM, POSLE SMO SAZNALI...": Komšije o barbi nadrizubarki: Rekli smo hvala Bogu kad su je uhapsili

Crna Hronika -

Snežana S. (48), nadrilekarka koja je hvaleći se lažnom diplomom unakazila žene širom Beograda, nije uspela da prevari komšiluk gde je držala salon u Beogradu na vodi, čiji je prvi komentar za Kurir, posle njenog hapšenja, bio "Kad smo videli sve u novinama, rekli smo hvala Bogu".

- Znali smo da postoji ta stomatološka ordinacija. Razlišljali smo dobro je da ima tu u zgradi u blizini, ali kad sam htela drugarici da zakažem Snežana mi se javila i rekla da mora da vidi sa kolegom kako i šta, jer se ona ne bavi time, samo anti-ejdžing tretmanima - kaže jedna komšinica za Kurir i dodaje:

- Već mi tu nije bilo baš najjasnije jer bi valjda taj deo posla trebalo da bude primaran za jednu stomatološku ordinaciju, ali videla sam baš mnogo žena i devojaka koje su tu stalno dolazile i odlazile.

Snežana S.
Snežana S.foto: društvene mreže

Prema njenim rečima lažna doktorka je devojke zavijala i govorila da ne brinu.

- Čudila sam se kakve izlaze odatle, ali mi je drugarica rekla da je pričala sa jednom devojkom koja je izašla sa zavojima po licu i rekla "sve me boli, ali doktorka je rekla da ne brinem" - kaže nam jedna komšinica.

Komšije iz obližnjeg lokala su nam ispričale i za jedan inciden za koji su sledećeg dana saznali da je povezan sa barbi nadrilekarkom.

- Jedna devojka je utrčala u lokal potpuno modre donje usne, ne znam sad, možda ima pola godine od tada, samo nam je rekla "Molim vas, je l' možete da mi pozovete taksi" - kaže nam radnik iz jednog lokala i dodaje:

- Mi smo je pitali da li je neko napao, ne zna čovek šta da misli u toj situaciji, ona je rekla da nije da je samo imala neprijatno iskustvo, ali da je niko nije dirao i da samo želi da ode kući.

1 / 3 Foto: Petar Aleksić

Radnim nam je objasnio da su oni polislili da mi možda trebalo da pozovu policiju jer je izgledalo kao da je devojka povređena, pa su počeli da se raspituju.

- Sledeći dan su mi kolege javile da su saznali da je bila na tretmanu u stomatološkoj ordinaciji i da je otišla pre završetka istog jer nije mogla da izdrži - navodi naš sagovornik.

Podsetimo, Snežana S. je uhapšena u utorak, a na predlom Prvoj javnog tužilaštva u Beogradu joj je određen pritvor.

Ona je priznala da je radila tretmane, ali ne i da je njena diploma lažna.

Bonus video:

00:29

ODLOŽENO SUĐENJE: Nadrilekarka Olgica Markanović tražila nanogicu, ipak vraćena u Centralni zatvor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track