KURIR SAZNAJE: Policija uhapsila osumnjičenog za ubistvo Zorana u Rumi SVE PRIZNAO!
Foto: Društvene mreže

telo pronađeno pre 2 dana

KURIR SAZNAJE: Policija uhapsila osumnjičenog za ubistvo Zorana u Rumi SVE PRIZNAO!

Crna Hronika -

Policija je brzim i efikasnim radom rasvetlila teško ubistvo u Rumi, nezvanično saznaje Kurir.

Samo dva dana nakon pronalska tela šezdesetosmogodišnjeg Zorana Obradovića u Rumi, policijski službenici UKP, Službe za suzbijanje kriminala i PU u Sremskoj Mitrovici identifikovali su i uhapsili V. S. (1974) koji se sumnjiči za izvršenje ovog krivičnog dela.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je priznao da je ubio šezdesetosmogodišnjaka, a policija, u saradnji sa VJT u Sremskoj Mitrovici, nastavlja intenzivan dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog ubistva.

Zoran O., ubistvo, Ruma
foto: Društvene mreže, Printscreen

Ubijeni Zoran Obradović zvani Gusak bio je bivši vlasnik kafane.

- Zoran je godinama držao kafanu u Rumi, bio je jako popularan, a samim tim i bogat jer je prihod iz kafane bio veliki. Pre nekih šest godina zatvorio je lokal, jer su ga stanari zgrade u čijem prizemlju je i držao kafanu prijavili inspekciji. Tada je odlučio da zatvori lokal i počeo je da se bavi prodajom pasa - rekle su za Kurir komšije ubijenog i dodale:

- Biznis mu je lepo išao, a svojevremeno je radio i na naplatnoj rampi. Ništa nama nije ukazivalo da će on biti meta ubice.

Ruma, ubistvo
foto: Kurir

Kako su zatim dodale komšije, ubijeni Obradović je bio asocijalan i u nekom svom svetu.

- Zoran je bio prgav, pomalo nezgodan i ljudi su uglavnom gledali da ne ulaze u sukob s njim, ali zaboga nije bio kriminalac. Naime, jedan od komšija u subotu je video kako Zoran nervozno šeta i psuje na parkingu ipsred lokala gde je prethodne noći parkirao besni auto. Kasnije smo saznali da se raspitivao da li mu je neko video kola, navodno, neko ih je ukrao.

Bonus video:

01:04

Policija u Lazarevcu uhapsila U. K. (1992) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track